-->
Acer’ın İlk Dönüştürülebilir Chromebook’u; İş ve Oyun İçin 4 Yönlü Kullanım Modu Sunuyor

Acer’ın ilk dönüştürülebilir Chromebook’u, Chromebook R 11 firmanın başarılı ve ödüllü serisini genişletiyor Yenilikçi 360 derece menteşe tasarımı müşterilere iş ve oyun için dört çok yönlü kullanım modu sunuyor HD dokunmatik ekranı sağlam çift dönüşlü menteşeler sayesinde sabit duruyor Hızlı performans için gücünü Intel® Celeron ® işlemcilerden alıyor 2×2 MIMO 802.11ac kablosuz bağlantı ile üç […]

04.09.2015 | ulasufuk

  • Acer’ın ilk dönüştürülebilir Chromebook’u, Chromebook R 11 firmanın başarılı ve ödüllü serisini genişletiyor
  • Yenilikçi 360 derece menteşe tasarımışterilere iş ve oyun için dört çok yönlü kullanım modu sunuyor
  • HD dokunmatik ekranı sağlam çift dönüşlü menteşeler sayesinde sabit duruyor
  • Hızlı performans için gücünü Intel® Celeron ® işlemcilerden alıyor
  • 2×2 MIMO 802.11ac kablosuz bağlantı ile üç kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı performansı[1]

Chromebook kategorisinin pazar lideri ve öncüsü olan Acer, bugün ürün serisine firmanın ilk dönüştürülebilir Chromebook’u olan Acer Chromebook R 11’i ekledi. En son teknolojilerle donatılmış yeni Chromebook daha hızlı, daha verimli ve daha esnek bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Acer’ın 2011 yılında girdiği Chromebook dünyasındaki başarısını takip eden Chromebook R 11, Acer’ın ilk dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor. Dört kullanım modu arasında kolayca geçiş yapabiliyor: dizüstü bilgisayar, pad, ekran ve çadır modları müşterilerin Chromebook’un çeşitli ayarlarından faydalanabilmelerine imkan veriyor.

Gartner’a göre, Acer 2014’te yüzde 36’nın üzerinde pazar payı ile dünyanın lider Chromebook markası konumunda[2].

İşte veya Oyun Oynarken İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Dört Mod

Chromebook R 11, kullanıcıların ekranı en konforlu açıya ayarlayabilmelerine olanak sağlayan Acer’ın patentli 360 derece çift dönüşlü menteşe tasarımına sahip. Çift dönüşlü menteşeler

dokunmatik kontrol ve modlar arasında geçiş sırasında ekranı güvende ve sabit tutuyor. Her zaman akıllı, ses kanalı çıkışı ekran yönü değiştirildiğinde otomatik olarak yer değiştiriyor.

  • Klasik dizüstü bilgisayar deneyimi hala insanların Chromebook kullanımlarının çok önemli bir parçası olduğu için, kullanıcılar etkin veya verimli bir giriş deneyimine erişim ihtiyacı duyduklarında kendilerini evlerinde anında dizüstü modunda
  • Chromebook ekran moduna itildiğinde, klavye gizleniyor, ekran, görüntü ve eğlenceden en üst düzeyde yararlanılabilmesi için yakınlaştırılmış Chromebook R 11 ters döndürüldüğünde ekrandaki görsel otomatik olarak doğru görüntüleme yönüne 180 derece dönüyor.
  • Çadır modu, uçak veya trende yolculuk gibi sınırlı alanlarda ideal bir görüntüleme ve dokunma deneyimi sunuyor.
  • Ekranı 360 derece arkaya ittiğinizde Chromebook oyun oynama, paylaşma ve tarama için hızlı ve etkin bir yol olan pad moduna geçiyor. Chromebook R 11 hem yatay hem de dikey pad modlarını

Daha Hafif, Daha Hızlı, Daha Güçlü

Yalnızca 19,2 mm kalınlığında ve 1,25 kg’dan daha hafif olan Chromebook R 11, okul ve sırt çantalarına kolayca girebilecek şekilde tasarlanmış. Bu hafif bilgisayar aynı zamanda ultra hızlı 2×2 MIMO 802.11ac kablosuz bağlantı ve Intel® Celeron® işlemciler ile büyük bir güce sahip. Ayrıca, Chromebook R 11 dahili bir ultra hızlı USB 3.0 bağlantı noktası ve hızlı açılış süresi sunuyor.

Şık Tasarım ve Canlı Dokunmatik Ekran

Chromebook R 11 sunduğu özelliklerin yanı sıra ayrıca oldukça stil sahibi. Birinci sınıf alüminyum üst kapağında Acer nano baskı teknolojisi kullanılarak benzersiz bir metalik dokulu yüzey elde edilmiş.

Geniş görüntüleme açılı 11.6 inç HD (1366 x 768) ekranı HDR (Yüksek Dinamik Aralık) görüntüleme özellikli HD web kamerası ve keskin ve canlı dokunmatik ekran ile tamamlanıyor. LED arkadan aydınlatmalı LCD ekranı entegre 10-nokta dokunma özelliği içeriyor ve tüm web sayfaları ve uygulamalarda dokunma, çekme, sıkıştırma ve yakınlaştırma hareketlerini destekliyor.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şöyle konuştu: “Acer Chromebook R 11’i piyasaya sürerek müşterilerimize daha fazla Chrome işletim sistemli dizüstü bilgisayarlar sunmuş oluyoruz. Zaten, 11 ila 15 inç boyutlarında Chromebooklar sunmaktaydık. Dönüştürülebilir serinin eklenmesi müşterilerimize ve bu kategoriye olan bağlılığımızın bir başka göstergesidir.”

Chrome Güvenilir, Farklı Modlarda Kullanımı ve Paylaşımı Kolay

Acer Chromebook R 11 Microsoft Office Online belgeler ve Google Docs gibi programları görüntüleyen, düzenleyen, oluşturan ve paylaşan kullanıcılar için ideal bir cihaz. Kullanıcılar belgelere, web sitesi yer imlerine ve diğer bilgilere erişim için hesaplarına giriş yapabildikleri için, Chromebookların kullanımı kolay ve birden çok kullanıcı arasında paylaşım için ideal. Google Drive’da[3] saklama, dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları güvenli bir şekilde bulut sisteminde koruyor ve Chromebook kaybolsa veya çalınsa bile dosya veya belgenin en güncel versiyonuna erişimi her zaman garanti ediyor.

Sürekli değişen online tehditlere karşı koruma sağlamak için otomatik olarak güncellendiğinden dolayı, güvenlik Chrome işletim sisteminin kilit faydasıdır. Ayrıca, Supervised Users özelliği müşterilerin güvenli ve kontrollü bir şekilde online olabilmelerine yardımcı olur.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Chromebook R 11 EMEA’da Kasım Ayında 299€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

Chromebook R 11 bugün firmanın en son cihazlarını ve tatil sezonu için oyunculara ve tüketicilere yönelik çözümlerini duyurduğu Almanya’daki IFA Berlin next@acer basın toplantısında tanıtıldı. Messe Berlin’deki IFA 2015 Acer standını (Salon 12/101) ziyaret edebilir veya acer.com/nextatacer adresinde Acer ve yeni ürün serileri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

[1] IEEE 802.11ac taslak özelliklerine dayanmaktadır. Gerçek hız mesafeye, bağlantı hızına, site koşullarına, ağ boyutuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişecektir.

[2] Gartner “Pazar Payı: Cihazlar, Tüm Ülkeler, 4.Ç14 Güncel” 13 Şubat 2015



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!