-->
CD Projekt RED Esintili Yeni RPG Oyunu Detaylandı: The Blood of Dawnwalker
Rebel Wolves’un geliştirdiği ve arkasında The Witcher 3 ile Cyberpunk 2077 gibi dev projelerde çalışmış isimlerin bulunduğu The Blood of Dawnwalker, ilk uzun oynanış videosunu yayınladı. Tam 21 dakikalık oynanış videosunda hem dövüş sistemine hem de açık dünya tasarımına dair birçok detay paylaşıldı. En güzel haber ise: oyun resmi olarak Türkçe dil desteğiyle gelecek.
Oynanış videosu, oyunun ortalarında geçen bir görevden alınmış görüntülerle başlıyor. Tasarım direktörü Daniel Sadowski’nin anlatımı eşliğinde sunulan görüntülerde dikkat çeken başlıca noktalar şöyle:
Oyun, PC ve konsollar için çıkacak ve tam çeviri destekli Türkçe arayüz ile yayınlanacak. Yerelleştirme kalitesiyle tanınan CD Projekt geleneğini sürdüren ekip, Türkiye’deki oyuncu kitlesine de özel bir önem veriyor gibi görünüyor.
Oyunda karakter gelişimi yalnızca tek bir sistemle sınırlı değil. Coen’in insan formu ve vampir formu için ayrı ayrı yetenek ağaçları bulunuyor. Ayrıca bu formların ortak becerileri de ayrı bir sekmede görüntülenebiliyor. Aktif yeteneklerin geliştirilebildiği dördüncü bir sekme ile RPG deneyimi derinleştiriliyor.
The Blood of Dawnwalker yalnızca dövüş sistemine değil, dünyadaki reaktifliğe de odaklanıyor. Oyuncunun seçimleri sadece hikâyeyi değil, dünyadaki karakterlerin davranışlarını ve bazı yan görevlerin erişilebilirliğini de etkiliyor.
City Tales – Medieval Era, Orta Çağ’da şehir kurmayı bir hikâye anlatımına dönüştüren; yavaş tempolu, atmosferik ve karar odaklı bir şehir kurma deneyimi sunuyor.
I Hate This Place, çizgi roman estetiği, acımasız hayatta kalma mekaniği ve sürekli tehdit hissiyle rahatsız edici ama unutulmaz bir korku deneyimi sunuyor.
Nioh 3, derin dövüş sistemi, acımasız boss savaşları ve zengin RPG yapısıyla Soulslike türünü zirveye taşıyan ustalık işi bir deneyim sunuyor.
MY HERO ACADEMIA: All’s Justice, adalet temasını merkeze alan derin oynanışı, güçlü karakter kadrosu ve animeye sadık atmosferiyle serinin en olgun oyunu.