-->
State of Decay 3, Heyecan Verici Fragmanıyla Geri Dönüyor!

Undead Labs tarafından geliştirilen ve zombi temalı popüler serilerden biri olan State of Decay’in yeni oyunu, Xbox Games Showcase 2024 etkinliğinde tanıtıldı.

09.06.2024 | ulasufuk

Undead Labs tarafından geliştirilen ve zombi temalı popüler serilerden biri olan State of Decay’in yeni oyunu, Xbox Games Showcase 2024 etkinliğinde tanıtıldı. State of Decay 3, uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluşacak.

2018’de en son yeni bir oyunla karşımıza çıkan State of Decay, sessizliğini bozuyor ve heyecan verici bir fragman ile geri dönüyor. Fragman, zombi temasını işleyen oyunun atmosferini ve oynanışını gösteriyor, hayranları için büyük bir merak uyandırıyor.

State of Decay 3’ün çıkış tarihi henüz duyurulmadı, ancak şu ana kadar duyurulan tüm oyunlar gibi Xbox Game Pass’e ilk günden sunulacak olması, oyunseverler için büyük bir avantaj sağlıyor. Serinin hayranları, uzun zamandır bekledikleri bu yeni oyunla ilgili daha fazla detayı merakla bekliyor olacaklar.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.