-->
Fallout 76: Skyline Valley, Yeni Genişletme Paketi 12 Haziran 2024’te Geliyor!

Bethesda’nın popüler açık dünya RPG oyunu Fallout 76 için yeni bir genişletme paketi duyuruldu. Fallout 76: Skyline Valley, 12 Haziran 2024 tarihinde oyuncularla buluşacak.

09.06.2024 | ulasufuk

Bethesda’nın popüler açık dünya RPG oyunu Fallout 76 için yeni bir genişletme paketi duyuruldu. Fallout 76: Skyline Valley, 12 Haziran 2024 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Etkinlik sırasında yayınlanan fragman, tipik Fallout atmosferiyle dolu ve oyunculara “Fallout tadı”nı sunuyor. Yeni içeriğin detayları tanıtıldı ve oyuna Skyline Valley adında yeni bir bölge ekleyeceği açıklandı. Bu genişleme paketi, oyunculara Fallout 76 evreninde yeni keşifler yapma ve macera yaşama fırsatı sunacak.

Fallout 76: Skyline Valley’in çıkışı, serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bethesda’nın Fallout evrenindeki bu yeni macerası, oyuncuları tekrar post-nükleer apokaliptik dünyaya dalmaya davet ediyor.

12 Haziran 2024’teki çıkış tarihiyle birlikte, Fallout 76: Skyline Valley’in ne gibi yeni özellikler ve içerikler sunacağı merakla bekleniyor. Bu yeni genişletme paketi, Fallout 76 oyuncularına daha fazla keşif ve macera imkanı sağlayacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.