-->
Call of Duty: Black Ops 6, Soğuk Savaş Dönemini Konu Alan Yeni Oyun, 25 Ekim 2024’te Yayınlanacak

Treyarch Games’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Call of Duty serisinin yeni oyunu, Black Ops 6, sonunda tanıtıldı.

09.06.2024 | ulasufuk

Treyarch Games’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Call of Duty serisinin yeni oyunu, Black Ops 6, sonunda tanıtıldı. Oyun, 25 Ekim 2024 tarihinde piyasaya sürülecek ve Xbox Game Pass aboneleri için ilk günden erişilebilir olacak.

Black Ops 6, 1990’ların sonlarındaki Soğuk Savaş döneminin sonunu konu alacak. Fragmanında gösterilen oynanış görüntüleri, eski Call of Duty aksiyonlarını andırıyor ve serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başarıyor. Oyun, oyunculara çeşitli heyecan verici oynanış sahneleri sunacak.

Call of Duty: Black Ops 6’nın duyurusu, oyunseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Xbox Game Pass aboneleri için erişilebilir olacak olması da bu heyecanı arttırıyor. Oyunun çıkışı için geri sayım başladı ve merakla bekleniyor. Black Ops 6, etkinliğin açılışını yapan oyun oldu.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.