-->
Acer, Ev Eğlencesi, İş ve Oyun için Yeni Akıllı Monitörlerini Tanıtıyor

Acer DA1 ve Nitro GA1 serisi Google TV™ monitörler, üretkenliği, kullanım kolaylığını ve izleme deneyimlerini geliştirmeye yardımcı oluyor

10.06.2024 | ulasufuk

Acer DA1 ve Nitro GA1 serisi Google TV™ monitörler, üretkenliği, kullanım kolaylığını ve izleme deneyimlerini geliştirmeye yardımcı oluyor

Acer, çeşitli tüketici ihtiyaçlarını ve yaşam tarzlarını destekleyen özelleştirilmiş deneyimler yaratma amacıyla tasarlanmış çok yönlü yeni seri akıllı monitörlerini duyurdu. Acer DA1 ve Nitro GA1 serisi monitörler, her ev kurulumuna uyum sağlamak için tasarlanmış 31,5 ve 27 inçlik yer tasarrufu sağlayan modellerle içerik stream etmek için bir eğlence merkezi; günlük görevler için genişletilmiş bir iş istasyonu ve hızlı yenileme hızına sahip güvenilir bir oyun arkadaşı olarak işlev görüyor. Monitörlerde ayrıca kablosuz yansıtma, Multiview aracılığıyla farklı kaynaklardan eşzamanlı görüntüleme de dahil olmak üzere çokça akıllı özellik bulunuyor.

Düzgün Kareler ve Canlı Detaylar için Yüksek Çözünürlük

Yeni Acer DA271K ve DA321QK LED monitörler 4K UHD çözünürlüğe sahipken, Nitro GA271U P ve Nitro GA321QU P modelleri, akıcı sahneler ve mükemmel oyun içi deneyimleri mümkün kılmak için WQHD çözünürlük ve 180 Hz’e kadar hızlı yenileme hızları sunuyor. HDR10 ile 250 nit parlaklık değerine sahip monitörler, görüntüleri ve renkleri oluştururken daha sürükleyici ve gerçekçi hale getirirken, AMD FreeSync™ ve NVIDIA® G-SYNC® uyumlulukları sayesinde oyun oynarken veya video izlerken ekran yırtılmasını en aza indirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca, ultra düşük gecikme süresi, giriş gecikmesini en aza indirmeye yardımcı olduğu için hızlı tempoda akan aksiyon sahneleri ve içerikler, bulanıklaşmadan sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor.

Kullanım Kolaylığı, Üretkenlik ve Kişiselleştirilmiş Özellikler

Dört monitör de daha fazla üretkenlik, çok yönlülük ve sonsuz eğlence seçenekleri sağlamak için tasarlanmış özelliklerle birlikte sunuluyor. Google TV, farklı uygulama ve aboneliklerle erişilebilen Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max ve YouTube gibi popüler platformlardaki film, televizyon program veya daha fazlasını bir araya getirerek kullanıcıların bu içeriklere tek bir ekrandan kolayca ulaşabilmesini sağlıyor. Google Cast™ ile telefon veya tabletlerdeki filmler, programlar, fotoğraflar ve daha fazlasını doğrudan monitörlere kolayca aktarabilir; cihazlardaki kablosuz projeksiyon ve ekran yansıtma teknolojisi sayesinde ekran yansıtırken uğraştırıcı uzun kablolara olan ihtiyacı tamamen devreden çıkarabilirsiniz. Kablolardan kurtulmayı destekleyen faktörlerden bir diğeri Bluetooth bağlantısı özelliği de monitörleri hoparlör ve aksesuarlar gibi diğer cihazlara bağlamayı kolaylaştırıyor. IoT ürünleri olarak bu monitörler Wi-Fi ağlarına da bağlanabiliyor ve çevrelerindeki akıllı cihaz ekosistemiyle kusursuz bir şekilde entegre olabiliyor.  

Acer DA1 ve Nitro GA1 akıllı serisi monitörler, ekranları çeşitli bölmelere ayıran çoklu bir görüntüleme işlevi olan Multiview özelliğiyle de kullanım kolaylığını daha da ileri taşıyor. Kullanıcıların çeşitli kaynaklardan gelen içerikleri aynı anda görüntüleyerek etkileşime geçebilmelerini sağlarken bunları doğrudan ekranlardan kontrol edebilmelerine de yarayan bu özellik, her zaman birden fazla görevi aynı anda gerçekleştiren kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Kullanıcılar görüntülü arama ve streaming için harici web kameraları takabiliyor ve canlı yayın yapanların tercih ettikleri platformu seçerek videoları doğrudan monitörler üzerinden yükleyebilmelerini sağlıyor. Ergonomik olarak tasarlanmış standı ideal görüntüleme pozisyonunu bulmayı kolaylaştırırken ev kurulumlarında masanın üzerinde daha fazla yer açmak için VESA aracılığıyla duvara monte edilebiliyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer DA271K EMEA bölgesinde 4’üncü çeyrekten itibaren 299 euro’dan başlayan fiyatlarla satışta olacak. 

Acer DA321QK EMEA bölgesinde 4’üncü çeyrekten itibaren 399,99 euro’dan başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Nitro GA271U P EMEA bölgesinde 4’üncü çeyrekten itibaren 299 euro’dan başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Nitro GA321QU P EMEA bölgesinde 4’üncü çeyrekten itibaren 349 eurodan başlayan fiyatlarla satışta olacak. 

Kesin özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.acer.com adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin. 

Ürün görselleri ve özellikleri için Acer Medya Merkezini ziyaret edebilir veya tüm duyuruları görmek için Acer Basın Odasını ziyaret edebilirsiniz.

Özellikler

  Ürün Adı Acer DA1 Serisi
  Ekran ÖzellikleriModel Adı Acer DA271K/ Acer DA321QK
Ekran Boyutu 27 inç / 31,5 inç
Ekran Tipi VA
Maksimum Çözünürlük ve Yenileme Oranı HDMI: 3840×2160 @60Hz DP: 3840×2160 @60Hz
Parlama Yok
Yırtılma ÖnlemeAdaptiveSync
Tepki Süresi 4 ms (G to G)
Kontrast Oranı 3600:1/3000:1
Parlaklık 250 nit
Görüş Açısı 178° (Yatay), 178° (Dikey)
Renk Gamı % 99 sRGB
Renkler 1,07 Milyar
Bits 8 Bit + Hi-FRC
  Sistem ÖzellikleriGiriş SinyaliHDMI (2.0) + DP (1.4) + Type C (PD 65 W) + 2 USB 2.0 + SPK + Ses Çıkışı
VESA Duvara Montaj100 x 100 mm
Hoparlör5 W x2
Güç Kaynağı (100 – 240 V)Dahili
Eğme/Döndürme/Yükseklik Ayarı /Pivot5°~35°/ ± 60° / 165mm / ± 90°
  Ürün Adı Nitro GA1 Serisi 
  Ekran ÖzellikleriModel Adı Nitro GA271U P/ Nitro GA321QU P
Ekran Boyutu 27 inç / 31,5 inç
Ekran Tipi IPS/VA
Maksimum Çözünürlük ve Yenileme Oranı HDMI: 2560×1440 @144Hz DP: 2560×1440 @180Hz
Parlama Yok
Yırtılma Önleme AMD FreeSync
Tepki Süresi 1 ms (VRB)
Kontrast Oranı 1000:1/ 3500:1
Parlaklık 250 nit
Görüş Açısı 178° (Yatay), 178° (Dikey)
Renk Gamı% 99 sRGB
Renkler 16,7 Milyon
Bit 8 Bit 
  Sistem ÖzellikleriGiriş SinyaliHDMI (2.0) + DP (1.4) + Type C (PD 65 W) + 2 USB 2.0 + SPK + Ses Çıkışı
VESA Duvar Montajı100 x 100 mm
Hoparlör5 W x2
Güç Kaynağı (100 – 240 V)Dahili
Eğme/Döndürme/Yükseklik Ayarı /Pivot5°~35°/ ± 60° / 150 mm / ± 90° 


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.