-->
Vampir Temalı Hayatta Kalma Oyunu V Rising, PlayStation 5’e Geliyor!

V Rising hayranları hazır olun! Geliştirici Stunlock Studios, vampir temalı hayatta kalma aksiyon rol yapma oyunu V Rising’in PlayStation 5 konsoluna geleceğini duyurdu.

24.05.2024 | ulasufuk

V Rising hayranları hazır olun! Geliştirici Stunlock Studios, vampir temalı hayatta kalma aksiyon rol yapma oyunu V Rising’in PlayStation 5 konsoluna geleceğini duyurdu.

Çıkış Tarihi ve Fiyat:

Oyun, 11 Haziran 2024 tarihinde PlayStation 5 için çıkış yapacak ve 40 dolarlık bir satış fiyatı ile sunulacak.

Ön Siparişler Açık:

V Rising’in PlayStation 5 sürümünün ön siparişleri şu anda açık durumda. Oyunu PlayStation Store üzerinden ön sipariş verebilir ve 6 Haziran’dan itibaren 5 günlük erken erişim elde edebilirsiniz. Oyunun Türkiye fiyatı ise 999 Türk Lirası olarak belirlendi.

Farklı Paketler:

Oyun, standart sürümünün yanı sıra iki farklı paketle de satışa sunulacak:

  • Legacy of Castlevania Paketi: 60 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan bu paket, V Rising’in temel oyununa ek olarak Legacy of Castlevania Premium paket içeriklerini de içeriyor.
  • Complete Edition Paketi: 100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan bu paket ise V Rising’in temel oyununa ek olarak Legacy of Castlevania Premium paket içeriklerini, “Sinister Evolution” paketini, “Dracula’s Relics” paketini ve “Eldest Bloodline” paketini içeriyor.

V Rising Hakkında:

V Rising, ilk olarak 17 Mayıs 2022’de Steam üzerinden PC için Erken Erişim sürümüyle piyasaya sürüldü ve ardından 8 Mayıs 2024’te tam sürüm olarak yayınlandı. Oyun, gotik bir dünyada geçen ve vampir olarak hayatta kalmaya çalıştığınız bir deneyim sunuyor. Oyunda, diğer oyuncularla savaşabilir, kaleler inşa edebilir ve kendi vampir krallığınızı kurabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.