-->
Üzücü Haber! Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı

Uzun süredir mobil oyun severlerin kalbini fetheden Hollanda merkezli oyun geliştiricisi Paladin Studios, kapılarını kapatarak tüm oyunseverleri üzüntüye boğdu.

06.05.2024 | ulasufuk

Uzun süredir mobil oyun severlerin kalbini fetheden Hollanda merkezli oyun geliştiricisi Paladin Studios, kapılarını kapatarak tüm oyunseverleri üzüntüye boğdu. 2005 yılından bu yana 45 kişiye istihdam sağlayan bağımsız stüdyo, son zamanlarda yaşadığı finansal zorluklar nedeniyle bu kararı vermek zorunda kaldı.

Paladin Studios’un En Bilinen Oyunları:

  • Cut the Rope: Fizik tabanlı bulmaca oyunu Cut the Rope, milyonlarca oyuncuya ulaşarak mobil oyun dünyasında büyük bir başarı yakalamıştı.
  • Good Job!: Switch platformu için geliştirilen Good Job!, kaotik bir iş ortamında görevleri tamamlamayı konu alıyordu.
  • Amazing Katamari Damacy: Klasik Katamari Damacy oyununun remastered versiyonu, Switch platformunda oyunseverlerle buluşmuştu.
  • My Tamagotchi Forever: Tamagotchi serisinin mobil versiyonu olan My Tamagotchi Forever, sanal evcil hayvan deneyimi sunuyordu.

Stüdyonun Kapanma Sebebi:

Paladin Studios’un kurucu ortağı ve eş CEO’su Derk de Geus, yaptığı açıklamada son birkaç ayda istedikleri hedefe ulaşamadıklarını ve finansal anlamda iş sağlayamadıklarını belirtti. Kötü durumun ardından kapanmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Paladin Studios Oyunlarının Durumu:

Paladin Studios’un kapalı olmasına rağmen, mevcut oyunlarının hala oynanabilir olacağı ve gelecekte de teknik olarak destek sunulacağı belirtildi.

Paladin Studios’un Kapanması, mobil oyun dünyası için büyük bir kayıp. Stüdyonun geliştirdiği oyunlar birçok oyuncuya keyifli anlar yaşatmıştı. Kapanma haberi oyunseverler tarafından üzüntüyle karşılandı.

Siz Paladin Studios’un kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!