-->
The Witcher 3’te Artık Hayaliniz Gerçek Oluyor: Griffin’e Binmenin Zamanı Geldi!

CD Projekt Red’in efsanevi oyunu The Witcher 3: Wild Hunt’a yeni bir soluk getiren heyecan verici bir mod sizlerle!

04.05.2024 | ulasufuk

CD Projekt Red’in efsanevi oyunu The Witcher 3: Wild Hunt’a yeni bir soluk getiren heyecan verici bir mod sizlerle! ‘apokryphos’ isimli mod geliştiricisi tarafından hazırlanan bu mod, oyunda yer alan Griffin canlılarına binmenizi mümkün kılıyor.

Hayalinizdeki Griffin’e Binmenin Keyfini Çıkarın:

Artık Griffin’e binerek haritanın dilediğiniz köşesine uçabilir, oyun dünyasını yepyeni bir bakış açısıyla keşfedebilirsiniz. Bu mod, hızlı seyahat kullanmadan farklı bölgelere gitmenizi sağlayarak oyuna yeni bir boyut kazandırıyor.

The Witcher 3’te İlk Boss’a Hükmediyorsunuz:

Bildiğiniz üzere Griffin, The Witcher 3’te oyuncuların karşılaştığı ilk boss’lardan biri. Bu mod sayesinde bu efsanevi canlının sırtına binerek istediğiniz yere uçabilir, ona hükmedebilirsiniz.

The Witcher 3’te Griffin’e binmek ve oyun dünyasını bu şekilde keşfetmek size nasıl bir deneyim yaşatır? Yorumlarda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.