-->
The Witcher 3 Tutkunları Dikkat! Resmi Mod Aracı Bu Ay Erişime Açılıyor!

CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt hayranları için müjdeli bir haber paylaştı!

08.05.2024 | ulasufuk

CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt hayranları için müjdeli bir haber paylaştı! Geliştiricilerin oyuna daha kapsamlı modlar geliştirmelerine olanak tanıyacak resmi mod editörü, bu ay içerisinde erişime açılacak.

The Witcher 3 REDkit Nedir?

The Witcher 3 REDkit, mod geliştiricilerine oyunun arazi yapısını değiştirme, yeni görevler, animasyonlar ve karakterler ekleme gibi imkanlar sunan bir araç. Bu sayede oyunculara yepyeni bir Witcher 3 deneyimi yaşatacak modlar oluşturmak mümkün olacak.

Ne Zaman Erişime Açılacak?

Açıklanan detaylara göre The Witcher 3 REDkit, 21 Mayıs 2024 tarihinden itibaren PC platformunda ücretsiz bir şekilde sunulacak. Aracı denemek isteyenler ise Nisan ayı içerisinde Steam üzerinden oyun testine kayıt olarak erken erişim imkanı yakalayabilecek.

Kimler Kullanabilir?

The Witcher 3 REDkit, CD Projekt Red geliştiricilerinin kullandığı araçlarla aynı seviyede imkanlar sunuyor. Bu nedenle, mod geliştirme konusunda deneyimli olan veya yeni başlamak isteyen herkes bu araçtan faydalanabilir.

The Witcher 3 Modları Neler Sunuyor?

The Witcher 3 modları, oyuna yeni hikayeler, karakterler, görevler, silahlar ve daha fazlasını ekleyerek oyun deneyiminizi bambaşka bir boyuta taşıyabilir.

Heyecan Verici Bir Gelişme:

The Witcher 3 REDkit’in erişime açılması, The Witcher 3 modlama topluluğu için büyük bir heyecan kaynağı. Bu araç sayesinde oyuna yepyeni ve özgün içerikler kazandırılacak ve oyunun ömrü uzatılacak.

Siz The Witcher 3 REDkit ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Hangi modları heyecanla bekliyorsunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!