-->
The Last of Us 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler! Danny Ramirez, Tati Gabrielle, Ariela Barer ve Spencer Lord Kadroya Dahil!

HBO’nun merakla beklenen The Last of Us dizisinin 2. sezonundan yeni görüntüler ortaya çıktı!

10.05.2024 | ulasufuk

HBO’nun merakla beklenen The Last of Us dizisinin 2. sezonundan yeni görüntüler ortaya çıktı! 2025’te yayınlanması planlanan yeni sezonun çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Setten Yeni Görüntüler:

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Joel ve Ellie’nin yeni bir bölgede hayatta kalmaya çalıştıklarını görebiliyoruz. Görüntülerde ayrıca yeni sezonun bazı yeni karakterlerine de yer veriliyor.

Yeni Oyuncular:

Variety tarafından yapılan habere göre Danny Ramirez (Top Gun: Maverick, The Falcon and the Winter Soldier), Tati Gabrielle (You, Chilling Adventures of Sabrina), Ariela Barer (How to Blow Up a Pipeline, Runaways) ve Spencer Lord (Riverdale, Family Law) 2. sezon kadrosuna dahil olan yeni isimler arasında yer alıyor.

Gecikme:

Geçtiğimiz yıl yaşanan yazar grevi nedeniyle 2. sezon çekimleri ertelenmek zorunda kaldı. Çekimler 2024’ün başında başladı ve dizinin 2025’te yayınlanması planlanıyor.

2. Sezonda Neler Bekleniyor?

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan The Last of Us dizisinin 2. sezonunda ise oyunun ikinci bölümü ele alınacak. Bu bölümde Joel ve Ellie’nin Amerika’yı dolaşırken yaşadıkları zorluklar ve yeni karakterlerle olan ilişkileri anlatılacak.

Hayranlar Heyecanlı:

The Last of Us’ın 2. sezonu için hayranlar oldukça heyecanlı. İlk sezonun başarısından sonra 2. sezonun da en az ilk sezon kadar iyi olması bekleniyor.

Setten görüntüler



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.