-->
Teknosa’da Anneler Günü hediyeleri anne tavsiyesiyle alınır

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.

07.05.2024 | ulasufuk

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı. Sharpcake imzalı film, Anne Intelligence (AI) gücünün bir algoritmanın sağlayamayacağı derinliğine dikkat çekiyor.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Anneler Günü’nü yaratıcı bir reklam kampanyasıyla kutluyor.  Anneler Günü yaklaşırken herkesin kafasındaki soru “Bu yıl anneme ne hediye alsam?” oluyor. Gelişen teknoloji ile bu soruya doğru bir cevap bulmak için genelde yapay zekadan destek alınıyor. Teknosa, Anneler Günü reklam kampanyasında, yapay zekanın ötesinde bir kaynağa işaret ederek anne tavsiyelerinin önemini vurguluyor. Teknosa AI yani “Teknosa Anne Intelligence” adını taşıyan bu özel kampanya ile eğer bir tavsiye alınacaksa bunun gerçek annelerden alınması gerektiğini belirtiyor.

Teknosa Anne Intelligence kampanyasıyla hediye tavsiyeleri gerçek annelere soruluyor. Böylece annelere özel, anneleri gerçekten sevindirecek hediye tavsiyeleri ilk ağızdan alınmış oluyor. Reklam filmi, gerçek anne tavsiyelerinin, bir algoritmanın asla sağlayamayacağı bir derinlik ve anlam taşıdığını hatırlatıyor.



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!