-->
Star Wars: Battlefront 12 Muhteşem Harita ile Heyecana Hazır Olun!

Star Wars hayranları heyecanlanın!

24.05.2024 | ulasufuk

Star Wars hayranları heyecanlanın! 4 Mayıs Star Wars günü, heyecanla beklenen Star Wars: Battlefront oyunu hakkında yeni bilgilerle geldi. Yapımcı ekip, oyunda yer alacak gezegenlerden biri olan Sullust’un heyecan verici bir ekran görüntüsünü paylaştı.

12 Muhteşem Harita:

Star Wars: Battlefront’ta toplamda 12 multiplayer haritası yer alacak. Bu haritalardan bazıları Endor’un ormanları veya Hoth’un tundrası gibi filmlerden tanıdığımız ikonik mekanlar olacak.

Çeşitli Oyun Modları:

Haritalar, Walker Assault modu gibi geniş çaplı savaşları ve daha yakın çatışmalara odaklanan modları destekleyecek. Bu sayede her oyuncu zevkine uygun bir harita ve oyun modu bulabilecek.

Görseller Yayında:

Yayınlanan görsellerde Sullust gezegeninin volkanik arazisi ve yoğun çatışmalar dikkat çekiyor. Görseller, Star Wars: Battlefront’un ne kadar etkileyici bir görselliğe sahip olacağını net bir şekilde gösteriyor.

Star Wars: Battlefront’ta Neler Bekliyor?

Star Wars: Battlefront, 17 Kasım 2015’te PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun, heyecan verici hikayesi, muhteşem grafikleri ve çeşitli oyun modları ile Star Wars hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Daha Fazla Bilgi:



Popüler Haberler


Acer DA1 ve Nitro GA1 serisi Google TV™ monitörler, üretkenliği, kullanım kolaylığını ve izleme deneyimlerini geliştirmeye yardımcı oluyor


Blizzard tarafından geliştirilen efsanevi aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV için heyecanla beklenen ilk genişletme paketi olan The Vessel of Hatred için uzun bir sinematik fragman yayınlandı.


Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve aksiyon FPS türünü ajan temasıyla yeniden karşımıza çıkaracak olan Perfect Dark, merakla beklenen bir proje haline geldi.


World’s Edge, Forgotten Empires, Tantalus Media, CaptureAge, ve Virtuos Games gibi önemli geliştiriciler tarafından ortaklaşa geliştirilen Age of Mythology Retold, efsanevi strateji oyunu serisinin en sevilen üyelerinden biri için yapılan yeniden yapımıyla heyecanı yeniden artırdı.