-->
Square Enix Birçok Projeyi İptal Etti! Kaliteye Odaklanılıyor

Oyun severler dikkat! Square Enix, yeni planlama stratejisi doğrultusunda birçok projenin iptal edildiğini duyurdu.

13.05.2024 | ulasufuk

Oyun severler dikkat! Square Enix, yeni planlama stratejisi doğrultusunda birçok projenin iptal edildiğini duyurdu. Daha önce duyurulmamış bu projeler hakkında şu anda net bir bilgi yok.

Square Enix’in Yeni Stratejisi:

Mart ayında yapılan bir toplantıda oyunların kalitesini artırmak için geliştirme sürecini elden geçirecek bir düzenleme yapılacağını açıklayan Square Enix, bu kapsamda bazı projelerden vazgeçmek zorunda kaldı.

Kar Oranında Düşüş:

Raporlar, Square Enix’in kar oranının önceki yıla göre %70 oranında düştüğünü gösteriyor. Bu düşüşün sebebi ise geliştirme sürecinin uzunluğu ve kalitesiz yapımlar olarak açıklanıyor.

İptallerin Sebebi:

Square Enix, artık projelerin orta vadeli bir geliştirme sürecine dayanması ve kaliteli yapımların sunulması gerektiğine inanıyor. Belirlediği stratejik sisteme uymayan projeler ise iptal ediliyor.

Gelecek Planları:

Square Enix, ilerleyen süreçte daha kaliteli oyunlar sunmayı ve daha fazla oyuncuyu mutlu etmeyi hedefliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.