-->
Sony’den U dönüşü! Helldivers 2’den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı!

Arrowhead Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan savaş odaklı nişancı oyunu Helldivers 2’de geçtiğimiz günlerde yaşanan PSN hesabı zorunluluğu krizi, sona erdi.

06.05.2024 | ulasufuk

Arrowhead Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan savaş odaklı nişancı oyunu Helldivers 2’de geçtiğimiz günlerde yaşanan PSN hesabı zorunluluğu krizi, sona erdi. Sony, oyuncuların yoğun tepkisi ve olumsuz eleştirilerin ardından bu karardan vazgeçtiğini açıkladı.

Hatırlatma:

  • Geçtiğimiz hafta Sony, 30 Mayıs itibarıyla Helldivers 2’yi PC platformunda oynamak için PSN hesabı zorunluluğu getireceğini duyurdu.
  • Bu duyuru, oyuncular tarafından büyük tepkiyle karşılandı ve Steam’de 200.000’den fazla olumsuz inceleme aldı.
  • PSN zorunluluğu sebebiyle oyun 177 ülkeden satıştan kaldırıldı.

Sony’nin Geri Adımı:

Tüm bu tepkilerin ardından Sony, geri adım atarak PSN hesabı zorunluluğunu kaldırdığını açıkladı. Sony, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Helldivers 2’yi PC platformunda oynamak için PlayStation Network hesabı zorunluluğu kararını gözden geçirdik. Oyuncularımızın geri bildirimlerini dinledik ve bu zorunluluğu kaldırmaya karar verdik. Hala PC oyuncularına en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz.”

Bu karar, Helldivers 2 hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Olumsuz eleştiri bombardımanına tutulan oyun, PSN zorunluluğunun kaldırılmasıyla birlikte yeniden bir umut ışığı yakaladı.

Peki siz Helldivers 2’nin PSN hesabı zorunluluğunun kaldırılmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!