-->
Sonic Mania Plus Heyecanı Netflix’te!

Sonic Mania Plus severler dikkat!

09.05.2024 | ulasufuk

Sonic Mania Plus severler dikkat! Artık en sevdiğiniz mavi kirpiyi Netflix’te de oynayabilirsiniz. Sonic Mania Plus, Netflix Games kütüphanesine eklenen son oyun oldu.

Nasıl Oynanır?

Eğer Netflix aboneliğiniz varsa, Sonic Mania Plus’ı iOS veya Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için Netflix uygulamasını açmanız ve “Oyunlar” sekmesine gitmeniz yeterli.

Ekstra Ücret Yok!

Sonic Mania Plus’ı Netflix’te oynamak için herhangi bir ek ücrete ihtiyacınız yok. Aboneliğinizin kapsamında zaten yer alıyor.

Reklam veya Mikro İşlem Yok

Tüm Netflix oyunlarında olduğu gibi, Sonic Mania Plus’ın mobil sürümünde de reklam veya mikro işlem bulunmuyor. Oyunu sonuna kadar kesintisiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Eleştirmenlerce Beğenildi

Hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğenilen 2D Sonic (reboot) oyunu, Metacritic‘te 87 puana sahip.

Ne Bekliyorsunuz?

Eğer Sonic Mania Plus’ı daha önce hiç oynamadıysanız veya oyunu tekrar oynamak istiyorsanız, Netflix’te size sunulan bu fırsatı kaçırmayın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.