-->
Rota’s Nautical Chronicles of Trade, PC’ye Yelken Açıyor! Deniz Ticaretinin Heyecanını Yaşayın!

Yayıncı Emma Create ve geliştirici Caro Builders, şehir kurma ve ticaret simülasyon oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade’in PC (Steam) için çıkış tarihini duyurdu.

25.05.2024 | ulasufuk

Yayıncı Emma Create ve geliştirici Caro Builders, şehir kurma ve ticaret simülasyon oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade’in PC (Steam) için çıkış tarihini duyurdu. Oyun, Haziran ayının sonlarında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Rota’s Nautical Chronicles of Trade Nedir?

Rota’s Nautical Chronicles of Trade, oyuncuları Rosecania kıtasının zenginliğini deniz yoluyla keşfetmeye davet eden bir şehir kurma ve ticaret simülasyon oyunudur. Komşu bir ülkenin kralının karadan ticareti imkansız hale getiren ağır bir gümrük vergisi koymasıyla birlikte, oyuncular liman kenti Portamare’yi deniz ticaretinin merkezi haline getirerek ülkeyi içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmaya çalışıyorlar.

Oyunun Özellikleri:

  • Deniz Ticaretine Odaklanma: Gemilerinizi kullanarak farklı ülkelerle ticaret yapın, yeni ürünler keşfedin ve Portamare’yi zenginleştirin.
  • Şehir Kurma: Portamare’yi geliştirmek için çeşitli tesisler inşa edin ve piksel sanatıyla çizilen sevimli sakinlerinizin ihtiyaçlarını karşılayın.
  • Ticaret Müzakereleri: Tüccarlarınızla iş birliği yaparak diğer ülkelerle karlı anlaşmalar yapın.
  • Farklı Sakin Türleri: Her birinin kendine özgü becerilere sahip olan çiftçiler, tüccarlar ve denizcilerle etkileşime girin.
  • Turist Ziyaretleri: Şehrinizin şöhreti arttıkça turistler Portamare’yi ziyaret etmeye başlayacak ve ekonomiye katkı sağlayacaklar.

Rota’s Nautical Chronicles of Trade, 25 Mayıs’ta INDIE Live Expo 2024’te de gösterilecek. Oyunu Steam’de istek listenize ekleyerek en son haberleri takip edebilir ve Haziran ayının sonlarında çıkış tarihini kaçırmamak için hazır olabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.