-->
Riot Games Türkiye, Eşi Benzeri Yok sloganıyla FUT & BBL derbisini ateşliyor

Riot Games, VALORANT’ın en prestijli espor turnuvası VCT EMEA 2024’e heyecan dolu anlarla ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

03.05.2024 | ulasufuk

Riot Games, VALORANT’ın en prestijli espor turnuvası VCT EMEA 2024’e heyecan dolu anlarla ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şirketin Türkiye ofisi, bugün ülkemizin en başarılı temsilcileri BBL Esports ve FUT Esports’un yer alacağı derbiyi tüm oyunseverlerle kutluyor. Bu özel anı vurgulamak isteyen Riot Games Türkiye, heyecan dolu dakikalar yaşayacağımız bu özel derbi için bir ilke imza attı.

Riot Games Türkiye, “Eşi Benzeri Yok” sloganıyla yola çıkarak bu büyük derbiye özel olarak tasarımcı ve illüstratör Hüseyin Sandık ile iş birliği yaparak, serigrafi baskı ile temsilcilerimize gönderilmek üzere özel tasarım poster oluşturdu. Bu posterin bir tarafında BBL, diğer tarafında FUT takımlarına ait özel tasarımlar bulunurken, ortasında ise VALORANT’ın Türk ajanı Fade yer alıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun olduktan sonra Socrates Dergisi’nde başarılı işlere imza atan Hüseyin Sandık, derbiye özel olarak Riot Games Türkiye ile iş birliği yaptı. Tasarımında tüm oyunseverleri sanat ile buluşturan Sandık, bu proje hakkında şunları söyledi:

“İki takımımızın da gruplarında lider oldukları bu hafta yapılacak derbi mücadelesi için bu projede yer almak benim için hem gurur verici hem de çalışması çok keyifli bir süreç oldu. Sınırlı sayıda basılan serigrafi poster tasarımları, Valorant oyununu seven ve espor mücadelelerini takip edenler için özel bir deneyim sunuyor. Riot Games ile böyle bir projede birlikte çalışmak, sınırlı sayıda basılan serigrafi poster tasarlamak çok özel bir deneyim oldu. Umarım oyuncuların ve Valorant espor takipçilerinin de beğenisini kazanacak bir çalışma olur.”

Bu özel iş birliği ve tasarımlar, Valorant ve esporun Türkiye’deki heyecanını ve rekabetçi ruhunu kutlamak için yapıldı. Ayrıca bu tasarımlar Türk esporunun bu önemli anını ölümsüzleştirecek ve Türk esporu için eşi benzeri olmayan bu derbiyi daha da anlamlı kılacaktır.



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!