-->
Rakion Efsanesi Yeniden Doğuyor! Türkiye’de Macera Başladı!

Rakion tutkusu yeniden alevleniyor! Aksiyon-RPG türünün efsanevi oyunu Rakion, Neosonyx yapımcılığında Lemon8games tarafından yeniden yayınlandı.

15.05.2024 | ulasufuk

Rakion tutkusu yeniden alevleniyor! Aksiyon-RPG türünün efsanevi oyunu Rakion, Neosonyx yapımcılığında Lemon8games tarafından yeniden yayınlandı. Rakion Türkiye’ye özel sunucusu ile tüm oyuncuları mücadele dolu bir maceraya davet ediyor.

Unutulmaz Mücadele Geri Dönüyor:

İlk kez 2006 yılında ülkemizde oyuncularla buluşan Rakion, 2019 yılında yayın hayatına ara vermişti. Şimdi ise orijinal haliyle tamamen Türkçe olarak geri dönüyor. 6 Nisan’da başlayan ön kayıt dönemi ile Türk oyuncuları heyecanla bekliyordu.

Fantastik Evren ve Heyecan Verici Hikaye:

Tanrıların Ülkesi olarak anılan Emer kıtasında geçen Rakion, fantastik evreni ve heyecan verici hikayesi ile oyuncuları kendine çekiyor. Kıtanın koruyucusu Beyaz Ejderha, barışı korumak için elinden geleni yapsa da insanların aç gözlülüğü kaosu beraberinde getiriyor. Kahramanlar ve intikamcı kötülerle dolu bu hikaye, Rakion efsanesinin temelini oluşturuyor.

Etkili Açılış ve Heyecan Verici Etkinlikler:

Rakion’un Türkiye sunucusu 9 Mayıs tarihinde muhteşem etkinliklerle açıldı. Binlerce oyuncunun heyecanla beklediği açılış, Türk oyuncular tarafından coşkuyla karşılandı. 9 Mayıs – 4 Haziran arasında gerçekleşecek bu özel açılış etkinlikleriyle ilgili bilgilere Rakion Türkiye’nin resmi forum sayfasından ulaşabilirsiniz.

Süper Oyuncu Bileti ile Avantajlar:

Açılışa özel Süper Oyuncu Bileti de satışa sunuldu. Bu özel bilet, Rakion macerasını bir adım ileri taşıyacak birçok avantaj sunuyor. 9 Mayıs – 5 Haziran arasında sınırlı süre için satışta olacak olan Süper Oyuncu Bileti ile ilgili tüm detaylara Dükkan’dan ulaşabilirsiniz.

Rakion’a Katılın ve Efsaneyi Yaşayın:

Tutkulu Türk RPG oyuncuları arasında bir efsane haline gelen Rakion, eski ve yeni savaşçılarını mücadelenin bir parçası olmak için Emer’e davet ediyor. Açılışa özel avantajlar ve eğlenceli etkinlikleri kaçırmamak için siz de hemen Rakion’u indirin ve bu maceradaki yerinizi alın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.