-->
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu!

Hey PlayStation Plus aboneleri! Mayıs ayında PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarınızda oynayabileceğiniz 4 yeni ücretsiz oyun sizleri bekliyor.

03.05.2024 | ulasufuk

Hey PlayStation Plus aboneleri! Mayıs ayında PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarınızda oynayabileceğiniz 4 yeni ücretsiz oyun sizleri bekliyor. Bu ay, aksiyon, macera ve rol yapma türlerinde birbirinden keyifli oyunlar sizlerle buluşacak. Oyunlara 7 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında erişebileceksiniz.

Ücretsiz Oyunlar:

– Destiny 2: Lightfall (PS5, PS4)

– EA Sports FC 24 Standard Edition (PS5, PS4) (17 Haziran’a kadar mevcut)

– Ghostrunner II (PS5)

– Tunic (PS5, PS4) 

Ek İçerik:

PlayStation Plus aboneleri ayrıca bu ay özel bir indirilebilir içeriğe de erişim kazanacak:

  • EA Sports FC 24 Ultimate Team Başlangıç Paketi: Football Ultimate Team’e yeni başlayanlar için ideal bir paket! Bu pakette 82 veya üzeri güce sahip 11 takas edilemez oyuncunun yanı sıra tüm zamanların en iyilerinden bir oyuncu da yer alıyor.

Unutmayın, bu oyunlara ve ek içeriğe erişmek için 7 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında PlayStation Plus aboneliğinizin aktif olması gerekiyor.



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!