-->
Philips Evnia 27M2N5500, sürdürülebilir, ödüllü tasarımı, Hızlı IPS paneli,180 Hz yenileme hızı ve DisplayHDR 400 ile gaming deneyimini güçlendiriyor

Evnia, 5000 gaming monitör serisine katılan yepyeni, ödüllü bir üye ile karşınızda.

24.05.2024 | ulasufuk

Evnia, 5000 gaming monitör serisine katılan yepyeni, ödüllü bir üye ile karşınızda. Philips Evnia 27M2N5500, heyecan verici bir oyun deneyimi yaşamak ve sürekli olarak muhteşem bir performansın keyfini çıkarabilmek için kullanıcıların gereksinim duydukları her şeye sahip, üstelik sürdürülebilirliğe de daha da fazla dikkat ediyor: QHD çözünürlüklü27 inçlik (68.5 cm) Hızlı IPS paneli, 180 Hz yenileme hızı, 0.5 ms’e çıkan MPRT ve 1 ms’e çıkan GtGDisplayHDR 400 ve yepyeni, çevre dostu bir tasarım. 

Sürükleyici görüntüler ve yüksek kare hızlarında müthiş gaming
Philips Evnia 27M2N5500, hızlı yanıt verebilirlik ile mükemmelliği dengeleyerek akıcı bir oynanabilirlik ve büyüleyici görseller sunan Hızlı IPS paneli sayesinde bir oyun avantajı sağlıyor. VESA DisplayHDR 400 sertifikalı ve etkileyici yoğunlukta bir piksel sayısına sahip yüksek performanslı panelinde 1.07 milyar rengi destekleyen bu monitör, şaşırtıcı bir parlaklık, kontrast ve daha derin, daha zengin siyahlara sahip renkler ve daha dolu dolu bir canlı ton paleti üretiyor.

Çarpıcı renklerine ve görsel olarak büyüleyici deneyimine ek olarak, Philips Evnia 27M2N5500 modeli, 180 Hz yenileme hızına ve neredeyse hiç hareket bulanıklığı ya da hayalet görüntü olmayan yıldırım hızında gaming için düşük girdi gecikmesine de sahip. Hatta daha da iyi bir oyun deneyimi için, bu monitör pek çok yeni özellik ile de donatıldı: Smart MBR Sync, hareket bulanıklığı içermeyen, keskin ve hızlı oyun görselleri için 0.5 ms MPRT’yi ve değişken yenileme hızı (Adaptive-Sync) desteğini birleştiriyor. OSD’deki ShadowBoost özelliği ise aşırı maruziyet olmadan, daha da fazla ayrıntının keyfini çıkarmak için karanlık sahneleri güçlendiriyor. Ayrıca çeşitli sahnelerde hedefleri daha iyi vurmak için, Philips Evnia 27M2N5500 daha doğru bir hedef almayı mümkün kılan Smart Crosshair’e (akıllı artı göstergeye) de sahip.

Zirvede performans için ödüllü ve sürdürülebilir tasarım
Bu monitörün çevre dostu bir kimliği var ve bu nedenle de sürdürülebilir olmak için elinden geleni yapıyor: Philips gaming monitör portföyünde ilk kez, stand ayağında %35 geri dönüştürülmüş plastikten ve monitörün gövdesinde ise %85 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten üretildi.

Philips Monitörleri & IT Aksesuvarları Global Pazarlama Başkanı & AB Pazarlama Direktör Yardımcısı Xeni Bairaktari şunları söyledi: “Daha fazla sürdürülebilirlik için Evnia ile önemli bir geçiş yaptığımız açık. Temel değerlerimizden biri sektörde pozitif ve etkili bir öncü olmak, işte bu nedenle çevreyi korumak hedefine yönelik adımlar atmaktan kaçınmamız söz konusu değil. Bu yeni tasarım ve yaklaşımla gurur duyuyoruz ve gaming sektöründe gerçek bir değişime ilham olacağımızı umut ediyoruz.”

Sürükleyici gaming ve yüksek kalitede performans düşünülerek oluşturulan Philips Evnia 27M2N5500, hem uzun süren gaming oturumları hem de günlük kullanım için özel olarak adapte edilmiş özellikler ile donatıldı. Üstelik bunların hepsi, sıradışı tasarımı 2023 Red Dot ve 2023 iF Tasarım Ödülü alan bir monitörün içinde yer alıyor. Modelde, kullanıcının esenliğini iyileştirecek ve böylece daha dopdolu, daha rahat bir deneyim sunacak şekilde tasarlanmış bir dizi özellik bulunuyor. Üstelik, geniş yelpazede ergonomik ayar (yükseklik, pivot, sağa sola dönme ve eğme) sağlayan SmartErgoBase tabanının yanı sıra, bu monitör uzun seanslar için iyileştirilmiş SmartImage oyun modları, yeni OSD özellikleri ve hızlı OSD erişimi için bir EasySelect menü değiştirme tuşu, aynı zamanda da uzun süren mavi ışık maruziyetinden gözleri koruyan LowBlue Modu ile de donatıldı.

Philips Evnia 27M2N5500 fiyatları ve piyasaya çıkışı
Bütün bunları sunan Philips Evnia 27M2N5500 oyun monitörü, performansını en iyi şekilde desteklemek isteyen ya da her oturumu bir üst düzeye taşıyan hızlı ve görsel olarak sürükleyici bir monitör ile kurulumunu yükseltmek isteyen herkes için mükemmel tercih.

Philips Evnia 27M2N5500 monitörü Mayıs 2024’te KDV dahil 310 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.