-->
Naughty Dog’dan Heyecan Verici Açıklama: Neil Druckmann, “Ana Akım Oyun Algısını Yeniden Tanımlayacak” Bir Proje Üzerinde Çalıştığını Söyledi!

Naughty Dog’un stüdyo başkanı ve yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann, son röportajında heyecan verici açıklamalarda bulundu.

24.05.2024 | ulasufuk

Naughty Dog’un stüdyo başkanı ve yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann, son röportajında heyecan verici açıklamalarda bulundu. Druckmann, stüdyonun “ana akım oyun algısını yeniden tanımlayacak” projeler üzerinde çalıştığını ve bu projelerden birinin “şimdiye kadarki en heyecan verici oyunu” olabileceğini söyledi.

Druckmann’ın bu açıklamaları, doğal olarak akıllara The Last of Us Part 3 ihtimalini getiriyor. Özellikle The Last of Us televizyon dizisinin başarısından sonra hayranlar üçüncü oyun için yoğun bir talepte bulunuyorlar. Druckmann da daha önce üçüncü oyun için bir konsept oluşturduğunu ve hikayeye bir bölüm daha eklemeyi düşündüğünü belirtmişti.

Ancak Druckmann’ın açıklamaları sadece The Last of Us ile sınırlı değil. Oyun geliştiricisi, tüm yaş gruplarını kapsayan bir oyun kitlesi olduğunu ve bu kitleyi “oyun oynamayanlar” ile buluşturmak istediğini de ifade etti. Bu sözler, Naughty Dog’un yepyeni bir IP üzerinde de çalışabileceğini gösteriyor.

Peki, Neil Druckmann’ın hayalindeki oyun hangisi olacak? The Last of Us Part 3 mü yoksa yepyeni bir IP mi? Bu sorunun cevabını şu an için kesin olarak bilemiyoruz. Ancak Naughty Dog’un yeni projesinin heyecan verici olacağına şüphe yok.

Sony’den de İlginç Açıklamalar:

Sony’nin kurumsal strateji toplantısında ayrıca üst düzey bir PlayStation yöneticisi de oyunların geleceği hakkında konuştu. Yönetici, önümüzdeki on yıl içinde oyunlarda “foto-gerçekçi grafiklerden çok sürükleyici anlatılara” odaklanılacağını ve yazarlara daha fazla iş düşeceğini öngördü.

Bu sözler, oyun sektöründe yeni bir dönemin başlayacağını ve hikayenin ön plana çıkacağını gösteriyor. Oyuncular da bundan sonra daha sürükleyici ve duygusal hikayelere sahip oyunlar görebilecekler.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Naughty Dog’un yeni projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? The Last of Us Part 3 mü yoksa yepyeni bir IP mi olmasını tercih edersiniz?



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.