-->
Mortal Kombat 1’e Homelander Geliyor! İlk Bakış Fragmanı Yayınlandı

Geliştiriciliğini NetherRealm Studios’un üstlendiği ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanan dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, yeni DLC karakterlerine kavuşmaya devam ediyor.

06.05.2024 | ulasufuk

Geliştiriciliğini NetherRealm Studios’un üstlendiği ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanan dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, yeni DLC karakterlerine kavuşmaya devam ediyor. Son olarak Ermac karakterinin eklenmesinin ardından, şimdi de Amazon Prime Video’da yayınlanan The Boys dizisinin kötü adamı Homelander’ın Mortal Kombat 1’e dahil olacağı fragmanı yayınlandı.

Homelander Ne Zaman Çıkacak?

Homelander’ın Mortal Kombat 1’e ne zaman ekleneceği henüz resmi olarak açıklanmadı. Fragmanda karakterin nasıl bir güce sahip olduğunu ve hangi saldırıları yapabileceğini görebiliyoruz. Aynı zamanda Homelander’ın arka plan hikayesinden de kısa kesitler yer alıyor.

Homelander, Kombat Pack 1 Pass’in bir parçası olarak eklenecek ve altı DLC karakterinden beşincisi olacak. Omni-Man ve Quan Chi sırasıyla Kasım ve Aralık 2023’te eklenirken, Suicide Squad karakteri Peacemaker (seslendiren John Cena) Mart ayında dahil oldu.

Homelander’ın Özellikleri Neler?

Fragmandan yola çıkarak Homelander’ın Mortal Kombat 1’e şu özellikleri ekleyeceğini söyleyebiliriz:

  • Güçlü yumruk ve tekme saldırıları
  • Uçma yeteneği
  • Gözlerinden lazer ışını atma yeteneği
  • Rakiplerini havaya fırlatma yeteneği

Homelander’ın Mortal Kombat 1’e eklenmesi, oyuncular tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. The Boys dizisinin hayranları, Homelander’ın dövüş arenasındaki gücünü ve yeteneklerini sergilemesini sabırsızlıkla bekliyor.

Siz Homelander’ın Mortal Kombat 1’e eklenmesini nasıl buldunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!