-->
Monster Hunter Serisi 100 Milyon Satışa Ulaştı! Monster Hunter Rise ve Sunbreak’e Büyük İlgi!

Capcom’dan müthiş bir haber! Aksiyon rol yapma serilerinin efsanesi Monster Hunter, dünya çapında 100 milyon satış rakamına ulaşarak yeni bir rekora imza attı.

14.05.2024 | ulasufuk

Capcom’dan müthiş bir haber! Aksiyon rol yapma serilerinin efsanesi Monster Hunter, dünya çapında 100 milyon satış rakamına ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Bu olağanüstü başarı, serinin ne kadar popüler ve sevilen olduğunu açıkça gösteriyor.

Serinin En Başarılı Oyunları:

  • Monster Hunter: World: 25 Milyon Satış (Capcom’un En Çok Satan Oyunu)
  • Monster Hunter Rise: 15 Milyon Satış
  • Monster Hunter Rise: Sunbreak: 8 Milyon Satış

Monster Hunter Rise ve Sunbreak’te Son Durum:

Monster Hunter Rise, Haziran 2023’te 13 milyon, genişleme paketi Monster Hunter Rise: Sunbreak ise 6 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Son bir yılda her iki oyun da yılda 2 milyondan fazla satarak büyük bir başarı elde etti.

Monster Hunter Wilds Yolda:

Monster Hunter serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Monster Hunter Wilds, 20. yıl dönümüne denk gelecek şekilde 2025’in başlarında PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformlarında oyuncularla buluşacak.

Başarının Sırrı:

Monster Hunter serisinin bu kadar başarılı olmasının birçok sebebi var. Öncelikle oyunlar, heyecan verici av deneyimi, devasa canavarlarla yapılan muharebeler ve kapsamlı karakter geliştirme sistemiyle öne çıkıyor. Ayrıca her yeni oyun, bir önceki oyuna göre yenilikler ve geliştirmeler sunarak oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor.

Sonuç:

Monster Hunter serisinin 100 milyon satış rakamına ulaşması, Capcom ve serinin hayranları için büyük bir gurur kaynağı. Monster Hunter Wilds’in de bu başarıyı devam ettireceğine inanıyoruz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.