-->
Kingdom Come: Deliverance 2’nin Savaş Sisteminden Heyecan Verici Bir Kesit!

Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance 2, 18 Nisan’da resmi olarak duyuruldu ve oyuncuları büyük bir heyecana sürükledi.

06.05.2024 | ulasufuk

Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance 2, 18 Nisan’da resmi olarak duyuruldu ve oyuncuları büyük bir heyecana sürükledi. Warhorse Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan oyun, ilk oyunun hayranları tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Son zamanlarda oyun geliştiricisi tarafından yayınlanan çeşitli kesitler, Kingdom Come: Deliverance 2’nin nasıl bir oyun deneyimi sunacağını bizlere gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde ise oyunun savaş sistemini gösteren bir Twitter gönderisi yayınlandı.

Bu videoda, oyunun temel savaş mekanikleri ve animasyonları görülüyor. İlk oyunun savaş mekanikleri birçok oyuncu tarafından eleştirilen bir konuydu. Kingdom Come: Deliverance 2’de ise bu eleştiriler göz önünde bulundurularak daha akıcı ve tatmin edici bir savaş sistemi geliştirilmiş gibi görünüyor.

Videoda görülen savaş mekanikleri şunlar:

  • Yakın dövüş: Kılıç, balta ve mızrak gibi çeşitli silahlarla yapılan yakın dövüşler daha akıcı ve gerçekçi görünüyor.
  • Hedefleme sistemi: Hedefleme sistemi geliştirilmiş ve daha hassas hale getirilmiş.
  • Bloklama ve savunma: Bloklama ve savunma mekanikleri daha tatmin edici bir şekilde işliyor.
  • At üstü savaş: At sırtında yapılan savaşlar da daha heyecanlı ve dinamik görünüyor.

Kingdom Come: Deliverance 2, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. Oyunun savaş sistemi ve diğer özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Warhorse Studios’un resmi Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

Siz Kingdom Come: Deliverance 2’nin savaş sistemini nasıl buldunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!