-->
INDIKA, PS5 ve Xbox Series’e 17 Mayıs’ta Geliyor!

11 bit studios ve Odd Meter’dan heyecan verici bir haber!

14.05.2024 | ulasufuk

11 bit studios ve Odd Meter’dan heyecan verici bir haber! Alternatif Rusya’da geçen üçüncü şahıs bulmaca-macera oyunu INDIKA, 17 Mayıs’ta PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına geliyor.

Ertelenen Konsol Sürümü:

INDIKA, başlangıçta PC sürümüyle beraber çıkış yapması planlanmıştı. Fakat beklenmedik bir şekilde ertelenmek zorunda kaldı. Konsol meraklıları için güzel haber ise nihayet bekledikleri tarihe kavuştular.

19. Yüzyılın Alternatif Rusya’sında Gizemli Bir Yolculuk:

Oyun, 19. yüzyılın alternatif Rusya’sında geçiyor. Ana karakterimiz, soğuk ortamlarda ilerlerken ilgi çekici bulmacalarla karşılaşıyor ve dini görüşlerin farklı şekillerde ele alındığı bir dünyayı keşfediyor. Bu gizemli yolculukta kendini keşfetmeye çalışıyor.

Steam’de Çok Olumlu Yorumlar:

INDIKA, Steam’de “Çok Olumlu” etiketine sahip. Oyuncular, atmosferi, bulmacaları ve hikayesini beğeniyor. Fakat bazı oyuncular tarafından oldukça kısa olduğu da belirtiliyor.

Kısa Bir Süre İçinde Konsol Deneyimi:

INDIKA, konsol sahipleri için kısa bir süre içinde heyecan verici bir alternatif Rusya deneyimi sunacak. 17 Mayıs’ta PlayStation 5 ve Xbox Series’te!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.