-->
HUAWEI’nin Geliştirdiği Resim Yapma Uygulaması GoPaint, Yakında HUAWEI Tabletlere Geliyor

HUAWEI, tabletler için GoPaint adında kendi geliştirdiği yeni bir resim yapma uygulamasını piyasaya sürecek.

03.05.2024 | ulasufuk

HUAWEI, tabletler için GoPaint adında kendi geliştirdiği yeni bir resim yapma uygulamasını piyasaya sürecek. Uygulama çok sayıda fırça ile donatılmış olarak geliyor ve resim yapma için kullanımı kolay özellikler sunuyor.

Kendi geliştirdiği bir boyama uygulamasını piyasaya süren HUAWEI, tüketicilerin yaratma ihtiyaçları hakkında içgörü kazandı. HUAWEI, “Creation of Beauty” temel konseptine bağlı kalarak, teknolojik inovasyon yoluyla kullanıcı deneyimini teşvik etmeyi ve herkesin yaratma eğlencesinin tadını çıkarmasını sağlamayı umuyor. HUAWEI, 2023 yılında Dünya çapında GoPaint etkinliğini başlattığından bu yana, dünyanın dört bir yanındaki yaratıcılardan geniş bir katılım elde etti. Daha fazla kullanıcıya keyifli bir sanatsal yaratım deneyimi sunmak için HUAWEI, HUAWEI tabletlerin yaratıcı alandaki cazibesini daha da güçlendiren ve HUAWEI tabletlerin çizim ve yaratım deneyimini geliştiren profesyonel ve kullanımı kolay GoPaint uygulamasını geliştirdi ve yakın zamanda kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

HUAWEI, tablet pazarındaki on yıllık deneyimi sayesinde güçlü donanım teknik gücü ve sektör lideri kendi geliştirdiği tablet teknolojileri biriktirdi. Sektörün ilk büyük esnek OLED ekranına sahip olan ve 10.000’den fazla basınç algılama seviyesi sağlamak için NearLink tarafından desteklenen HUAWEI M-Pencil (3. nesil) ile çalışan HUAWEI MatePad Pro 13.2 de dahil olmak üzere kullanıcılar tarafından tercih edilen birçok ürünü piyasaya sürdü. Bu uygulamanın ve yenilikçi donanım-yazılım mimarisinin entegrasyonu ile HUAWEI, güçlü yazılım ve donanım yeteneklerine ve fantastik etkinliklere sahip bir yaratım alanı oluşturmayı ve yaratım dünyasında bir öncü olarak yol açmayı hedefliyor.

Yepyeni GoPaint uygulaması 7 Mayıs’tan itibaren HUAWEI MatePad Pro 13.2 müşterilerine de sunulacak. Ve daha sonra daha fazla MatePad ürününde desteklenecek. Bu uygulama bir dizi güçlü boyama aracını beraberinde getirecek. HUAWEI’nin bu uygulamayı geliştirmek için üst düzey bir sanat ekibiyle çalıştığını, çok sayıda fırça ve çeşitli akıllı ve kullanışlı boyama araçları getirdiğini de belirtiliyor. Uygulama, eksiksiz bir eğitim seti sayesinde resim yapmaya yeni başlayanlar kullanıcılar için pratik yaparak geliştirebilecekleri boyama becerilerinde kademeli olarak ustalaşabilmelerini sağlayacak.



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!