-->
Horizon LEGO Projesi Yakında mı Duyurulacak? Oyun mu Yoksa Set mi?

Oyuncular heyecanlanın! Horizon serisinin LEGO ile buluşacağı bir proje yakın zamanda duyurulabilir.

13.05.2024 | ulasufuk

Oyuncular heyecanlanın! Horizon serisinin LEGO ile buluşacağı bir proje yakın zamanda duyurulabilir. Bu projenin LEGO seti mi yoksa LEGO oyunu mu olacağı henüz bilinmiyor.

Sızıntılar Neler Gösteriyor?

Oyun dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Kurakasis ve Tom Henderson, sosyal medyada Horizon LEGO Projesi’nden bahsetmeye başladı. Kurakasis, Sony’nin LEGO ile bir proje üzerinde çalıştığını ve bunun Sony’nin bilinen bir serisiyle ilgili olduğunu belirtti. Yakında bir duyuru beklediğini de ekledi. Ardından Tom Henderson da bu iddiaları doğruladı ve “Ufukta bir duyuru var” dedi.

Proje Hakkında Bilinenler:

  • Sony ve LEGO’nun Horizon serisiyle ilgili bir proje üzerinde çalıştığı düşünülüyor.
  • Projenin LEGO seti mi yoksa LEGO oyunu mu olacağı bilinmiyor.
  • Sony tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.
  • Bazı sızıntılar, projenin State of Play etkinliğinde duyurulabileceğini öne sürüyor.

LEGO ve Horizon’un Geçmişi:

Aslında Sony ve LEGO ilk defa bir araya gelmiyor. Horizon Forbidden West oyunu için halihazırda bir LEGO seti bulunuyor.

Gelecek Hakkında Neler Bekleniyor?

Eğer Sony, LEGO ile yeni bir Horizon oyunu yapmak için anlaştıysa, oyunun State of Play etkinliğinde veya Summer Game Fest gibi bir oyun etkinliğinde duyurulması muhtemel.

Sonuç:

Horizon LEGO Projesi ile ilgili henüz resmi bir bilgi yok. Fakat sızıntılar ve söylentiler, projenin yakın zamanda duyurulabileceğini gösteriyor. Oyuncular LEGO ile Horizon’un nasıl bir buluşma yaşayacağını merakla bekliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.