-->
Heyecan Verici Haber! Switch 2’nin Duyuru Tarihi Belli Oldu!

Nintendo hayranları için müjdeli haber!

07.05.2024 | ulasufuk

Nintendo hayranları için müjdeli haber! Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa, Switch konsolunun bir sonraki sürümü Switch 2’nin duyuru tarihini açıkladı. Furukawa’nın yaptığı açıklamaya göre Switch 2, 31 Mart 2025’ten önce resmi olarak duyurulacak.

Switch 2 Ne Zaman Çıkacak?

Duyuru tarihinin belli olması, Switch 2’nin çıkış tarihiyle ilgili de heyecanları artırdı. Fakat Furukawa, bu konuda herhangi bir bilgi vermedi.

Haziran Ayındaki Nintendo Direct’te Switch 2 Beklenmemeli:

Haziran ayında düzenlenecek Nintendo Direct etkinliği ise 2024’ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak ve Switch 2 ile ilgili herhangi bir bilgi içermeyecek.

Furukawa’nın Heyecan Verici Açıklamaları:

Furukawa, yaptığı açıklamada şunları da söyledi:

  • “Ben [Shuntaro] Furukawa, Nintendo başkanıyım. Bu mali yıl içinde Switch 2 konsolu hakkında yeni bir duyuru yapacağız.”
  • “Mart 2015 yılında duyurduğumuz Switch’in üzerinden 9 yıldan fazla bir süre geçti. Yeni konsol için oldukça heyecanlıyız.”
  • “Nintendo şirketi Switch konsolunun dünya çapında 141 milyondan fazla sattığını duyurdu. Bu satış sayısı 31 Mart 2024 tarihine kadar olan süreci kapsıyor.”

Switch 2’nin Özellikleri Hakkında Bilinenler:

Switch 2’nin teknik özellikleri ve oyun kütüphanesi hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, bazı sızıntılar ve söylentiler, yeni konsolun daha güçlü bir işlemciye ve geliştirilmiş grafiklere sahip olacağını gösteriyor.

Switch 2’nin Duyurusunu Bekliyoruz:

Switch 2’nin 2025’te çıkması bekleniyor ve Nintendo hayranları bu yeni konsolun duyurusunu sabırsızlıkla bekliyor.

Siz Switch 2’nin duyurusu hakkında ne düşünüyorsunuz?



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!