-->
Helldivers 2’ye Star Wars Modu Geldi! Klon Savaşları Heyecanı Helldivers’ta

Helldivers 2 hayranları dikkat! ToastedShoes adlı içerik üreticisi, Helldivers 2 için oldukça ilgi çekici bir Star Wars modu yayınladı.

13.05.2024 | ulasufuk

Helldivers 2 hayranları dikkat! ToastedShoes adlı içerik üreticisi, Helldivers 2 için oldukça ilgi çekici bir Star Wars modu yayınladı. Bu mod, Klon Savaşları’ndan ilham alıyor ve ikonik Klon askerlerini modern bir görünümle Helldivers 2’ye taşıyor.

Modun Özellikleri:

  • Klon Savaşları teması
  • İkonik Klon askerleri
  • Modern görünüm
  • Ayrılıkçı droidler ve B1’ler
  • Çevrimiçi çok oyunculu

24 Dakikalık Tanıtım Videosu:

ToastedShoes, modun tüm detaylarını anlatan 24 dakikalık bir video yayınladı. Videoda modun oynanışı, karakterler, silahlar ve daha fazlası hakkında bilgiler yer alıyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Helldivers 2 için resmi olmayan modlar, oyundan banlanmanıza sebep olabilir. Bu nedenle modları kullanırken oldukça dikkatli olmanız ve ban riski hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.