-->
Helldivers 2 Satış Rekorları Kırıyor! 12 Milyon Satış!

Arrowhead Game Studios ve Sony Interactive Entertainment’dan heyecan verici bir haber!

14.05.2024 | ulasufuk

Arrowhead Game Studios ve Sony Interactive Entertainment’dan heyecan verici bir haber! İşbirlikçi üçüncü şahıs nişancı oyunu Helldivers 2, 5 Mayıs itibarıyla 12 milyon satış rakamına ulaşarak müthiş bir başarıya imza attı.

Başarının Anahtarı:

Helldivers 2’nin bu başarısının arkasında birçok etken yatıyor. Oyunun ilk oyuna göre sunduğu gelişmiş grafikler, yeni içerikler ve yenilikçi oynanış mekanikleri, oyuncuları cezbetmede büyük rol oynadı.

PlayStation ve PC’de Güçlü Varlık:

8 Şubat 2024’te PlayStation 5 ve PC platformlarında piyasaya sürülen Helldivers 2, her iki platformda da büyük ilgi gördü. Özellikle PC versiyonu, Sony Interactive Entertainment’ın en iyi PC oyunu olma unvanını da eline geçirdi.

Rekorlar Kırılıyor:

Helldivers 2, satış rakamlarıyla da dikkat çekiyor. Oyun, 2022’de piyasaya sürülen God of War Ragnarok’un satış rekorunu geride bırakarak Sony Interactive Entertainment için yeni bir rekora imza attı.

Mali Başarıya Katkı:

Çok platformlu bir oyun olarak sunulan Helldivers 2, Sony Group Corporation’ın 31 Mart 2024’te sona eren mali yılının dördüncü çeyreğinde önemli bir gelir ve kar kaynağı oldu.

Sonuç:

Helldivers 2, elde ettiği satış rakamları ve mali başarısıyla Sony Interactive Entertainment ve Arrowhead Game Studios için büyük bir zafer elde etti. Oyunun önümüzdeki dönemde de popülerliğini korumaya devam etmesi bekleniyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.