-->
Frontier Developments’tan Heyecan Verici Duyuru: Yeni Bir Jurassic World Oyunu Geliyor!

Jurassic World hayranları heyecanlanın! Frontier Developments, Universal Products & Experiences ile yeni bir Jurassic World oyunu için lisans anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

10.05.2024 | ulasufuk

Jurassic World hayranları heyecanlanın! Frontier Developments, Universal Products & Experiences ile yeni bir Jurassic World oyunu için lisans anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

Oyunun 1 Haziran 2025 ile 31 Mayıs 2026 tarihleri arasında çıkış yapması planlanıyor.

Jurassic World ve Jurassic World 2’nin Başarısı:

Frontier Developments, Jurassic World ve Jurassic World 2 oyunlarıyla simülasyon oyunları alanında oldukça başarılı bir geçmişe sahip. Bu oyunlar, dinozor parklarını yönetme ve kendi Jurassic World’ünüzü oluşturma imkanı sunarak büyük beğeni topladı. Jurassic World Evolution, şirketin bugüne kadar en çok satan oyunu olarak da öne çıkıyor.

Yeni Oyun Hakkında Bilgiler:

Yeni Jurassic World oyunu hakkında şu an için fazla bir bilgi bulunmuyor. Frontier Developments, oyunun “üçüncü bir Jurassic World oyunu” olduğunu duyururken, Jurassic World Evolution 3 veya Jurassic World Evolution’ın devamı olup olmadığına dair bir açıklama yapmadı.

Frontier Developments’tan Her Yıl Yeni Bir Oyun:

Frontier Developments’ın her yıl yeni bir yönetim temalı simülasyon oyunu çıkarmayı planladığı da biliniyor. Bu planın bir parçası olarak, yeni Jurassic World oyununun da 2025’te çıkması bekleniyor.

Daha Fazla Bilgi İçin:

Yeni Jurassic World oyunu hakkında daha fazla bilgi için Frontier Developments’ın resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.