-->
Fallout 4’e Yeni Güncelleme: Konsollarda Grafik Seçenekleri!

Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunu konsollarda daha da keyifli hale getirecek yeni bir güncelleme yayınladı.

13.05.2024 | ulasufuk

Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunu konsollarda daha da keyifli hale getirecek yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle beraber konsol sahipleri, Fallout 4’te daha fazla grafik ve performans seçeneğine sahip olacak.

Güncellemenin Özellikleri:

  • Konsollara ek grafik seçenekleri
  • Grafik ve performans ayarları için yeni seçenekler
  • Daha fazla düzeltme ve iyileştirme

Güncelleme Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni güncelleme bugün itibarıyla tüm konsollarda kullanıma sunulacak.

Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesi:

Bildiğiniz üzere Fallout 4 için geçtiğimiz ay, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar için PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerine ücretsiz yükseltme imkanı sunan yeni nesil güncellemesi yayınlandı. Bu güncellemeyle beraber oyunda görsel iyileştirmeler, daha hızlı yükleme süreleri ve daha fazlası yer aldı.

Yeni Nesil Güncellemesinde Yaşanan Sorunlar:

Ancak yeni nesil güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte bazı sorunlar da ortaya çıktı. Özellikle PC’de oynayanlar, bu güncellemeden sonra tüm modların bozulması ve oyunda çeşitli hataların yaşanmasıyla karşılaştı.

Sonuç:

Bethesda’nın yeni konsol güncellemesiyle beraber Fallout 4’te daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olacak ve oyunu daha da keyifli bir şekilde oynayabileceksiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.