-->
F1 24’te Işın İzleme Devrimi! Görsel Farklılıkları Keşfedin!

Heyecanla beklenen F1 24, 31 Mayıs’ta bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yeni sürüm, ışın izleme teknolojisi ile yepyeni bir görsel deneyim sunuyor!

25.05.2024 | ulasufuk

Heyecanla beklenen F1 24, 31 Mayıs’ta bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yeni sürüm, ışın izleme teknolojisi ile yepyeni bir görsel deneyim sunuyor! Peki, ışın izleme aktifken oyunda neler değişiyor? YouTube içerik üreticisi Cycu1, yeni bir video ile bu farkları gözler önüne seriyor.

Işın İzleme ile Farklı Bir Dünyaya Adım Atın:

Videoda, F1 24’ün ışın izlemeli ve normal sürümleri karşılaştırılıyor. Işın izlemeli sürümde, yansımalar ve ortamlar çok daha gerçekçi ve detaylı görünüyor. Işıklandırma da önemli ölçüde iyileştirilmiş durumda.

Ancak, yüksek hızlarda yarışan birçok oyuncu bu farkı anlamakta zorlanabilir. Zira hızlı bir sürüşte tüm detayları fark etmek zordur.

Işın İzleme Olmasa Bile Muhteşem Görseller:

Işın izleme desteği olmasa bile F1 24’ün görsel açıdan oldukça etkileyici olduğunu belirtmek gerek. Özellikle Cidde Corniche pistinde ışın izleme efektlerini ayırt etmek neredeyse imkansız. Dinamik gölgelendirmeler ve ışıklandırma sayesinde bu pist zaten çok gerçekçi görünüyor.

F1 24’ü Kaçırmayın!

31 Mayıs’ta PlayStation, Xbox ve PC platformlarında satışa sunulacak F1 24, simülasyon tutkunları için kaçırılmaz bir oyun olacak. Oyunun ön siparişleri şimdiden başladı. Hemen ön siparişinizi vererek bu heyecanı kaçırmayın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.