-->
Doom Hayranları Dikkat! Yeni Doom Oyunu Geliyor! Haziran Ayında Duyuru Bekleniyor!

Heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Microsoft’tan gelen sızıntılar, yeni bir Doom oyununun Haziran ayında Xbox Showcase etkinliğinde duyurulacağını gösteriyor.

14.05.2024 | ulasufuk

Heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Microsoft’tan gelen sızıntılar, yeni bir Doom oyununun Haziran ayında Xbox Showcase etkinliğinde duyurulacağını gösteriyor. Bu, Doom Eternal’dan sonra 4 yıl aradan gelen ilk yeni Doom oyunu olacak.

Sızıntılar Neler Gösteriyor?

  • The Verge’den Tom Warren, Microsoft’un Haziran ayında bir etkinlik yapmayı planladığını ve yeni Doom oyununun da bu etkinlikte duyurulabileceğini belirtti.
  • Eurogamer, ellerindeki bilgilere dayanarak Microsoft’un Xbox Showcase’de yeni Doom oyunu duyurusu yapmaya hazırlandığını bildirdi.
  • Geçtiğimiz yıl sızdırılan bir mahkeme belgesi, Bethesda’nın yol haritasında yer alan yeni Doom oyununa işaret ediyordu.
  • ZeniMax Media tarafından “IDKFA” adlı bir proje için yeni ticari marka başvurusu yapıldı. IDKFA, Doom oyunlarındaki klasik bir hile kodu olduğu için bu durum yeni Doom oyunu ile ilişkilendiriliyor.

Doom Year Zero İddiası:

Sızdırılan mahkeme belgesinde, yeni Doom oyununun adının “Doom Year Zero” olabileceği iddia edilmişti.

Microsoft’un Oyun Politikası:

Microsoft’un satın aldığı bazı oyun stüdyolarını kapatması ve bazılarında küçültmeye gitmesi, oyuncuları yeni Doom oyununun prodüksiyon kalitesi konusunda endişelendiriyor.

Ne Zaman Öğreneceğiz?

Tüm bu soruların cevabını Haziran ayında gerçekleşecek Xbox Showcase etkinliğinde bulacağız.

Doom’un Son Oyunu:

PC ve mobil platformlar haricinde, en son 2020 yılında Doom Eternal adlı bir Doom oyunu çıkmıştı.

Sonuç:

Doom hayranları için heyecan verici bir bekleyiş başladı. Yeni Doom oyununun nasıl olacağını ve ne zaman çıkacağını merakla bekliyoruz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.