-->
Doom 4’ten İptal Edilmiş Görüntüler Sızdırıldı! Yeni Doom Oyunu Haziran’da Duyurulabilir!

Doom hayranları için heyecan verici bir haberimiz var! Daha önce geliştirilme aşamasında bulunan ancak iptal edilen Doom 4 oyunundan çeşitli görüntüler internette sızdırıldı.

25.05.2024 | ulasufuk

Doom hayranları için heyecan verici bir haberimiz var! Daha önce geliştirilme aşamasında bulunan ancak iptal edilen Doom 4 oyunundan çeşitli görüntüler internette sızdırıldı. Bu sızıntıların yanı sıra, yeni bir Doom oyununun önümüzdeki ay duyurulacağı da söyleniyor.

Yeni Doom Oyunu Haziran Ayında Duyurulacak mı?

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, id Software tarafından geliştirilen bir sonraki Doom oyunu Haziran ayında açıklanacak. Bu duyurunun, Xbox tarafından düzenlenecek olan dijital bir etkinlikte yapılması oldukça olası.

Yeni Doom Oyunu Hakkında Neler Biliyoruz?

Serinin yeni oyunu hakkında şu an için çok fazla bilgi bulunmuyor. Sızıntılara göre oyun, id Tech Engine’in yeni bir versiyonu ile geliştirilecek. Unreal Engine 5 ile rekabet edecek olan bu oyun motoru, Doom 4’te nasıl bir performans gösterecek? Hep birlikte göreceğiz.

İptal Edilen Doom 4 Görüntüleri Sızdırıldı!

Sızdırılan görüntüler, Doom 4’ün birinci şahıs nişancı oyunu olduğunu ve daha karanlık ve kasvetli bir atmosfere sahip olacağını gösteriyor. Oyunun iptal edilmesi Doom hayranlarını üzmüş olsa da, yeni Doom oyununun bu atmosferi koruyup korumayacağını merak ediyorlar.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.