-->
Diablo IV Geliştirici Güncellemesi Canlı Yayını, PTR’den Öğrenilenlerden Bahsediyor

4. Sezon: Yenilenen Ganimet’te bu bilgilere dayalı olarak nasıl güncellemelerin geleceğinden bahsedildi

03.05.2024 | ulasufuk

Diablo 4’ün Son Geliştirici Güncellemesi canlı yayınında topluluk direktörü yardımcısı Adam Fletcher, yardımcı oyun yönetmeni Joseph Piepiora, canlı sınıf baş tasarımcısı Adam Jackson, canlı oyun baş tasarımcısı Colin Finer ve sezon baş tasarımcısı Deric Nunez, ekibin ilk Açık Test Bölgesinden (PTR) neler öğrendiğinden ve 4. Sezon: Yenilenen Ganimet’te bu bilgilere dayalı olarak nasıl güncellemelerin geleceğinden bahsetti.

Ayrıca 14 Mayıs’ta 4. Sezon: Yenilenen Ganimet’e gelen her şeyi kapsayan son Geliştirici Notları Videosu da yayınlandı. Öğeleştirmeye ve üretime kapsamlı değişiklikler, Cehennem Dalgasına güncellemeler, yeni düşmanlar ve Demir Kurtları içeren yepyeni bir sezon görev serisi geliyor. İlk defa, Ebedî Diyara ve Sezonluk Diyara aynı anda gelecek güncellemeler de yayınlanıyor. 



Popüler Haberler


PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE CHOMP CHAMPS ile 64 oyuncuya kadar devasa çok oyunculu savaşta heyecanı yaşayın! Klasik PAC-MAN oyununa modern bir dokunuş.


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!