-->
Diablo IV Geliştirici Güncellemesi Canlı Yayını, PTR’den Öğrenilenlerden Bahsediyor

4. Sezon: Yenilenen Ganimet’te bu bilgilere dayalı olarak nasıl güncellemelerin geleceğinden bahsedildi

03.05.2024 | ulasufuk

Diablo 4’ün Son Geliştirici Güncellemesi canlı yayınında topluluk direktörü yardımcısı Adam Fletcher, yardımcı oyun yönetmeni Joseph Piepiora, canlı sınıf baş tasarımcısı Adam Jackson, canlı oyun baş tasarımcısı Colin Finer ve sezon baş tasarımcısı Deric Nunez, ekibin ilk Açık Test Bölgesinden (PTR) neler öğrendiğinden ve 4. Sezon: Yenilenen Ganimet’te bu bilgilere dayalı olarak nasıl güncellemelerin geleceğinden bahsetti.

Ayrıca 14 Mayıs’ta 4. Sezon: Yenilenen Ganimet’e gelen her şeyi kapsayan son Geliştirici Notları Videosu da yayınlandı. Öğeleştirmeye ve üretime kapsamlı değişiklikler, Cehennem Dalgasına güncellemeler, yeni düşmanlar ve Demir Kurtları içeren yepyeni bir sezon görev serisi geliyor. İlk defa, Ebedî Diyara ve Sezonluk Diyara aynı anda gelecek güncellemeler de yayınlanıyor. 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.