-->
Dead Island 2 7 Milyon Satışa Ulaştı! Dambuster Yeni İçerikler Vaat Ediyor

Zombi kıyım oyunu Dead Island 2, 10 yıllık geliştirme sürecinin ardından 2023’te piyasaya sürülmüştü.

10.05.2024 | ulasufuk

Zombi kıyım oyunu Dead Island 2, 10 yıllık geliştirme sürecinin ardından 2023’te piyasaya sürülmüştü. Dambuster Studios, oyunun satış rakamlarını açıkladı ve Dead Island 2’nin 7 milyon sattığını duyurdu. Bu rakam, oyunun ticari bir başarıya imza attığını gösteriyor.

Dambuster’dan Yeni İçerik Vaadi:

Satış rakamlarının açıklanmasının ardından Dambuster Studios, oyunun potansiyelini gördüğünü ve oyuna yeni içerikler eklemek istediğini belirtti. Geçtiğimiz aylarda SoLA adlı genişletme paketi piyasaya sürülen Dead Island 2, bu sayede yeni zombi arketipleri ve yeni bir oynanabilir alan kazanmıştı.

Dead Island 2: SoLA ve Haus Ek Paketleri:

Dambuster Studios, SoLA ve Haus adlı iki ek paket daha yayınlamayı planlıyor. Los Angeles’ta geçen SoLA ek paketi, oyuna yeni bir bölge, yeni düşman tipleri, yeni hikaye ve yeni efsanevi silahlar ekliyor. Haus ek paketi ise oyuna psiko-korku dinamikleri katıyor. Gizli bir milyarderin tekno-ölüm tarikatını konu alan yeni hikayede amacımız tarikatın çarpık ideolojisi keşfetmek ve zombi dalgasının arasında hayatta kalmak.

Dead Island 2 Hakkında Düşünceleriniz:

Siz Dead Island 2’yi halen daha oynuyor musunuz, yoksa oyunu ve ek paketleri bitirip yeni içerikler eklenmesini mi bekliyorsunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.