-->
Crimson Desert 2025’te Geliyor! Yeni Demo Sürümü Yolda!

Uzun zamandır merakla beklenen Crimson Desert oyunu için yeni bilgiler ortaya çıktı!

15.05.2024 | ulasufuk

Uzun zamandır merakla beklenen Crimson Desert oyunu için yeni bilgiler ortaya çıktı! Güvenilir bir kaynak olan Lunatic Ignus’un iddialarına göre, Crimson Desert 2025’in ilk çeyreğinde çıkış yapacak.

Demoya Hazır Olun:

Bununla birlikte, geliştirici ekip Pearl Abyss’in 2024 yılı içerisinde oyunculara oynanabilir bir demo sürümü sunacağı da belirtiliyor. Bu demo sürümü, Crimson Desert’ün devasa fantezi dünyasını ve heyecan verici oynanışını deneyimleme şansı sunacak.

2025’e Ertelenme Onaylandı:

Daha önce de çeşitli sızıntılarda Crimson Desert’ün 2025’e ertelendiğine dair bilgiler yer almıştı. Aralık 2023’te InsightKorea’nın yaptığı bir analiz de bu ertelemeyi doğrulamıştı.

Ne Bekleyebiliriz?:

Crimson Desert, üç farklı kabilenin kıtaların kontrolü için savaştığı devasa bir fantezi dünyası sunuyor. Oyuncular hayatta kalmak için mücadele edecek, aksiyon ve rol yapma unsurlarının keyfini çıkaracaklar.

Heyecan Veren Bir Bekleyiş:

Crimson Desert, görselleri ve oynanış mekanikleriyle büyük bir heyecan uyandıran bir oyun. 2025’e ertelenmesi üzücü olsa da, 2024’te yayınlanacak demo sürümü oyunculara uzun bir bekleyişin ardından keyifli bir deneyim yaşatacak gibi görünüyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.