-->
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman 15 Mayıs’ta!

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Shadows, nihayet resmi olarak duyuruldu!

14.05.2024 | ulasufuk

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Shadows, nihayet resmi olarak duyuruldu! Ubisoft ekibinin geliştirdiği ve yayıncılığını üstlendiği oyun, ilk fragmanını 15 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’da (TSİ) YouTube üzerinden oyuncularla buluşturacak.

Feodal Japonya’da Bir Macera:

Daha önce “Assassin’s Creed RED” kod adıyla anılan Shadows, ilk duyurulduğunda Feodal Japonya’da geçeceği bilgisini vererek büyük heyecan uyandırmıştı. Oyunun hangi platformlarda ve ne zaman çıkış yapacağı henüz resmi olarak açıklanmasa da, Ubisoft mağazasındaki detaylara ve bazı sızıntılara göre PC, PS5, PS4 ve Xbox Series X|S platformlarında yer alması bekleniyor.

Fragman Beklentisi:

15 Mayıs’ta yayınlanacak ilk sinematik fragman, oyunun atmosferini ve hikayesini merakla bekleyen oyunculara ilk bakışı sunacak. Fragmanın heyecan verici olacağına ve serinin hayranlarını adeta büyüleyeceğine şüphe yok.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.