-->
Zombiler DLSS 3 ile Daha da Hızlı! Dead Island 2 İçin Fan Yapımı Mod Yayınlandı

Dead Island 2, zombi hayatta kalma severler için heyecan verici bir çıkışa hazırlanıyor.

29.04.2024 | ulasufuk

Dead Island 2, zombi hayatta kalma severler için heyecan verici bir çıkışa hazırlanıyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaşırken, modlar da oyuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son olarak, PS2ClassicsVault isimli bir mod geliştiricisi, DLSS 3 desteği sunan bir mod yayınladı.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Dead Island 2, resmi olarak XeSS veya DLSS desteğine sahip değildi. Fakat bu mod sayesinde RTX 40 serisi ekran kartlarına sahip oyuncular, DLSS Super Resolution ile daha iyi bir görüntü kalitesi ve performans elde edebilecek.

DLSS 3 Frame Generation desteği bu modda yer almıyor olsa da, FSR’ye kıyasla daha iyi bir performans sunuyor. Yapılan testlere göre, RTX 4090 ekran kartı ile 4K/Ultra ayarlarda 80 FPS’in üzerinde bir performans elde etmek mümkün. Daha düşük güçlü RTX 4070 ve RTX 4080 gibi ekran kartlarında da performans artışı gözlemlenebiliyor.



Popüler Haberler


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu PUBG ile buluşuyor!