-->
Where Winds Meet Kapalı Betası Başlıyor: Ghost of Tsushima ve Assassin’s Creed Karışımı!

Everstone Games tarafından geliştirilen Where Winds Meet’in ilk kapalı PC betası 19 Nisan’da başlıyor.

07.04.2024 | ulasufuk

Everstone Games tarafından geliştirilen Where Winds Meet’in ilk kapalı PC betası 19 Nisan’da başlıyor. Ghost of Tsushima ve Assassin’s Creed’i anımsatan açık dünya aksiyon-macera oyunu, 600 orijinal antika bileşen ve etkileşimli bir çevre sistemi sunuyor.

Where Winds Meet, üçüncü şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon-macera oyunu. Oyuncular, geniş bir açık dünyayı keşfederken dövüş sanatlarını kullanarak düşmanlarla savaşıyor. Oyunun fragmanları ve ekran görüntüleri, Ghost of Tsushima ve Assassin’s Creed’in bir karışımını andırıyor.

Geliştirici ekip, oyunda 600 orijinal antika bileşen ve ilgi çekici bir çevre sistemi olduğunu belirtiyor. Oyuncular, dünyayla etkileşime girebiliyor ve yaptıkları hamlelerle beraber değişkenlik gösteren unsurlarla karşılaşabiliyor. Aynı zamanda oyuncular hayatta kalmaya çalışıyor ve hangi meslekte ilerlemek istiyorlarsa ona göre seçim yapabiliyor.

Where Winds Meet’in ilk kapalı PC betası 19 Nisan’da başlayacak ve 23 Nisan’a kadar devam edecek. Betaya katılmak için oyunun resmi web sitesine kayıt olabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.