-->
Üzücü Haber: Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti

Dönemimizi şekillendiren oyunlara imza atan LucasArts’ın kıdemli lideri Matthew Shell, aramızdan ayrıldı.

29.04.2024 | ulasufuk

Dönemimizi şekillendiren oyunlara imza atan LucasArts’ın kıdemli lideri Matthew Shell, aramızdan ayrıldı. Vefat haberi, oyun camiasında büyük üzüntüye yol açtı.

Shell, 20 yılı aşkın süredir LucasArts’ta önemli görevlerde bulunarak pek çok projeye katkıda bulundu. Son olarak 2023 yılında çıkan Star Wars: Jedi Survivor oyununda marka pazarlama yönetmeni olarak görev yapıyordu.

Arkadaşları ve meslektaşları, Shell’i derin bir üzüntüyle uğurladılar. The Game Awards’tan Geoff Keighley, Shell’in kalp krizi geçirdiğini ve 20 yıldan fazla bir süredir LucasArts’ta çalıştığını duyurdu. EA küresel halkla ilişkiler lideri Ray Almeda, Shell’in şakalarını, tatlılara olan sevgisini ve barbeküdeki ustalığını özleyeceklerini söyledi. Good Shepard Entertainment’ın genel müdürü Lincoln Hershberger ise Shell’in inanılmaz bir insan olduğunu ve bu trajik habere anlam vermenin çok zor olduğunu ifade etti.

Matthew Shell’in ölümü, oyun dünyası için büyük bir kayıptır. Kendisine rahmet, yakınlarına sabır dileriz.



Popüler Haberler


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu PUBG ile buluşuyor!