-->
Ubisoft Forward’da Splinter Cell Duyurulabilir

Ubisoft, 10 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliği için heyecanı doruğa çıkarıyor. Oyuncular, yeni oyun duyuruları

05.04.2024 | ulasufuk

Ubisoft, 10 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliği için heyecanı doruğa çıkarıyor. Oyuncular, yeni oyun duyuruları ve sürprizlerle dolu bir akşam beklerken, en büyük merak konusu ise Splinter Cell serisinin hayranlarını neyin beklediği.

Uzun süredir yeni bir oyunla sevenleriyle buluşmayan Splinter Cell’in, Ubisoft Forward etkinliğinde yeniden yapımının duyurulacağına dair güçlü söylentiler var. Bu söylentiler, etkinliğin en önemli duyurusu olarak nitelendirilen bir Splinter Cell sürprizi olacağını da öne sürüyor.

Sam Fisher Geri Dönüyor mu?

Splinter Cell hayranları, Sam Fisher’ın karanlık ve gizlilik dolu dünyasına geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Ubisoft Forward, bu bekleyişin sona erebileceği bir tarih olarak öne çıkıyor. Yeniden yapımın yanı sıra, serinin yeni bir devam oyunu da ihtimaller dahilinde.

Ubisoft Forward’da Neler Bekleniyor?

Splinter Cell’in yanında, Ubisoft Forward’da Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 ve Avatar: Frontiers of Pandora gibi popüler oyunların da güncellemeleri ve yeni içerikleri duyurulabilir.

Etkinliği Nasıl İzleyebilirim?

Ubisoft Forward etkinliği, 10 Haziran’da Türkiye saatiyle 23:00’te başlayacak. Ubisoft’un resmi Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak takip edilebilecek etkinlik, Türkçe dil desteğiyle de oyuncularla buluşacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.