-->
Trabzonspor, Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon!

Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!

27.04.2024 | ulasufuk

Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!

Büyük Mücadele:

38 hafta boyunca 20 Trendyol Süper Lig kulübünün eFutbol takımları kıyasıya mücadele etti. Play-off’larda Ankaragücü, Samsunspor, Kayserispor ve Trabzonspor, üst tura çıkarak Büyük Final gününde mücadele etme hakkı kazandı.

ESA Espor Arena’da Büyük Final:

ESA Espor Arena’da gerçekleştirilen Büyük Final’de Ankaragücü, Kazananlar Yarı Finali’nde Kayserispor’u geçerek finale yükseldi. Trabzonspor ise Kaybedenler Yarı Finali’nde Samsunspor’u mağlup ederek Ankaragücü’nün rakibi oldu.

Reset Bracket ile Şampiyonluk:

Kazananlar Finali’nde Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Trabzonspor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak seriyi 1-1’e eşitledi. Bu sonuçla birlikte kupanın sahibi Reset Bracket ile belirlendi.

Trabzonspor Rakibini Yendi:

Reset Bracket mücadelesinde Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek eSüper Lig’in şampiyonu oldu.

Şampiyonluk Kupası ve Şampiyonlar Ligi Bileti:

Bu şampiyonluk ile Trabzonspor, 28 Nisan’da belirlenecek eSüper Kupa’nın galibiyle Şampiyonlar Ligi bileti için karşılaşacak. Kazanan takım, Türkiye’yi Avrupa arenasında temsil edecek.

Türk Telekom’dan Tebrikler:

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Trabzonspor’u tebrik ederek şunları söyledi: “Türk Telekom olarak spora ve sporcuya desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Türk Telekom eSüper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor’u kutluyor, lig boyunca mücadele eden bütün takımlarımızı tebrik ediyorum.”

Hamit Altıntop da Kutladı:

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ise “Futbol sevgisinin yaygınlaşması, futbolu düşündürecek, sevdirecek her gelişmeyi önemsiyoruz. Türk Telekom eSüper Lig’e katkılarından dolayı Türk Telekom’a da teşekkür ederim” dedi.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.