-->
TopSpin 2K25 Centre Court Passes içeriği duyuruldu

2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.

19.04.2024 | ulasufuk

2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes‘iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor. Ayrıca, şu anda kayıtlara açık olan Rally For Roland-Garros tüketici çekilişi de duyuruldu. En son Centre Court Report: Centre Court Pass Overview videosunda detaylandırıldığı gibi, Centre Court Passes, haftalık 8-10 haftalık canlı çevrimiçi Sezonları içerir ve ilk yıl için altı Centre Court Passes planlanmıştır.

Her Sezon boyunca, dört Grand Slam Turnuvası da dahil olmak üzere gerçek hayattaki tenis etkinliklerine göre zamanlanmış ve temalı yeni bir altı Centre Court Passes mevcut olacak. Her Centre Court Pass, maçların yanı sıra günlük ve haftalık mücadeleleri tamamlayarak oyun yoluyla kazanılan Sezon Puanları (SP) ile açılabilen 50 yeni ödül içerir. 13 kademe ücretsiz ödüller içerirken, Premium ödüller her Sezon için Premium Centre Court Pass satın alınarak açılabilir, bu da oyuncuların her kademede ödül kazanmasını sağlar. Centre Court Pass ödülleri arasında hem kurgusal hem de lisanslı markalardan ekipman ve kıyafetler, maç öncesi animasyonlar, MyPLAYER’lar için unvanlar ve mesajlar, lisanslı profesyoneller için alternatif kıyafetler, XP Takviyeleri ve daha fazlası yer alıyor.

Sezon 1 için Centre Court Pass, TopSpin 2K25 piyasaya çıktığında satışa sunulacak ve Roland-Garros temalı olacak. Sezon 1 hakkında daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.

All-Access Pass‘I satın alan oyuncular ilk yıl için altı Premium Centre Court Passes‘inin yanı sıra dört ek kozmetik ürüne sahip olacaklar: Roland-Garros Logolu Tişört, Wimbledon Logolu Tişört, ABD Açık Logolu Tişört ve Avustralya Açık Logolu Tişört oyuncuların Grand Slam ruhunu göstermelerini sağlayacak. TopSpin 2K25 All Access Pass, TopSpin 2K25 Grand Slam Edition’a dahildir ve ayrıca bireysel olarak da satın alınabilir.* Centre Court Passes hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://topspin.2k.com/2k25/centre-court-pass/ adresini ziyaret edin.

19 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan TopSpin 2K25 Rally For Roland-Garros  tüketici çekilişinde bir şanslı kazanan ve misafiri Roland-Garros gezisi kazanacak. Çekiliş ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya’daki tüketicilere açıktır. Katılmak için yarışmacıların Instagramveya  X‘te TopSpin 2K global hesaplarını takip etmeleri, misafir olarak götürecekleri kişiyi etiketlemeleri, yeniden paylaşmaları ve #RallyForRoland Garros ve #Sweepstakes etiketlerini kullanmaları gerekmektedir. Kazanan, Roland-Garros main draw opening gününe iki (2) bilet, 26 Mayıs’ta 2K Suite Erişimi ve otel konaklamalı ve burslu iki (2) gidiş-dönüş uçuşu kazanacaktır.

TopSpin 2K25 Deluxe Edition ve Grand Slam Edition, Standart ve Cross-Gen Edition’lardan üç gün önce 23 Nisan 2024’te satışa sunulacak .TopSpin 2K25 Standart ve Cross-Gen Sürümleri 26 Nisan 2024 Cuma günü satışa sunulacak.

TopSpin 2K25 Standard Edition veya Standard Cross-Gen Edition için ön sipariş verin ve Serena Williams ve Roger Federer için Alternatif Kıyafetler, Wilson Nightfall Bundle ve Night-Time Majors içeren Under the Lights Pack’e sahip olun. Under the Lights Pack  ayrıca Deluxe ve Grand Slam Sürümlerine de dahildir. 23 Nisan ve 25 Nisan (23:59 PST) tarihleri arasında TopSpin 2K25 oynayan oyuncular, 1.000 VC, 5 x %100 XP Boost ve özel bir Super Tour Red Wilson gear bag  içeren erken erişim Bonusunlarını kullanabilirler.



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.