-->
Tomb Raider: Definitive Edition 10 Yıl Sonra PC’de!

Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!

25.04.2024 | ulasufuk

Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor! 2014 yılında PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen Definitive Edition, ana oyunu ve tüm ek paketleri kapsıyor ve bazı grafiksel iyileştirmeler sunuyor.

Oyunun PC sürümü sadece Microsoft Store’da mevcut. Steam platformunda şu anda oyunun Definitive Edition sürümünü bulmak mümkün değil.

Definitive Edition’da Neler Değişti?

  • Grafiksel İyileştirmeler: Ana karakter Lara Croft’un daha parlak bir cilde sahip olması ve hafif aydınlatma seçeneklerinin eklenmesi gibi bazı grafiksel iyileştirmeler yapıldı.
  • Tüm Ek Paketler: Definitive Edition, ana oyunu ve tüm ek paketleri (Siege of Croft Manor, Baba Yaga: The Witch Queen ve Temple of Osiris) içeriyor.

Tomb Raider: Definitive Edition’ı Sevebilirsiniz:

  • Tomb Raider serisinin hayranıysanız ve oyunu daha önce hiç oynamadıysanız.
  • Oyunu daha iyi grafiklerle deneyimlemek istiyorsanız.
  • Tüm ek paketlere sahip olmak istiyorsanız.

Tomb Raider: Definitive Edition’ı Sevmeyebilirsiniz:

  • Oyunu zaten oynadıysanız ve grafiksel iyileştirmelerin yeterince önemli olmadığını düşünüyorsanız.
  • Steam platformunda oyunun bulunmamasından rahatsızsanız.

Sonuç:

Tomb Raider: Definitive Edition, Tomb Raider serisinin hayranları için güzel bir seçenek. Oyunu daha önce hiç oynamadıysanız veya daha iyi grafiklerle deneyimlemek istiyorsanız, Definitive Edition’ı satın alabilirsiniz. Ancak oyunu zaten oynadıysanız veya Steam platformunda oyunun bulunmamasından rahatsızsanız, Definitive Edition’ı satın almadan önce iki kere düşünmenizi tavsiye ederiz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.