-->
The Wolf Among Us 2 Hayranları Heyecanlandıracak Görüntülerle Geri Döndü!

Telltale Games, The Wolf Among Us 2 oyununun geliştirme aşamasından yeni görüntüler paylaştı ve Fabletown çetesinin geri döneceğini duyurdu!

28.04.2024 | ulasufuk

Telltale Games, The Wolf Among Us 2 oyununun geliştirme aşamasından yeni görüntüler paylaştı ve Fabletown çetesinin geri döneceğini duyurdu!

2013 yılında yayınlanan ve diyalog, seçimler ve bunların sonuçlarına odaklanan ilk oyunun devamı niteliğindeki The Wolf Among Us 2, zorlu geçen birkaç yılın ardından nihayet şekillenmeye başladı.

Telltale’den Yeni Açıklama:

Telltale Games ekibi, gelişmeler hakkında şu açıklamayı yaptı: “Sessiz kaldık çünkü TWAU2’nin vaatlerine odaklanmış durumdaydık. Henüz büyük bir güncelleme yapamasak da, işte sizin için küçük bir şey: Mevcut yapıdan devam eden geliştirmeler. çalışmalar devam ediyor. Fabletown çetesi geri dönecek. Hayran olduğunuz için teşekkürler.”

Görseller Neler Gösteriyor?

Paylaşılan görseller, oyunun atmosferi, karakterleri ve mekanları hakkında ipuçları veriyor. Görüntülerde Bigby Wolf, Snow White, Grenouille ve diğer tanıdık karakterler yer alıyor. Oyunun ilk oyundan daha karanlık ve olgun bir tonu olacağı da görülüyor.

Ne Zaman Yayınlanacak?

The Wolf Among Us 2’nin tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Telltale Games, oyunun hala aktif bir şekilde geliştirilmekte olduğunu ve Fabletown karakterlerinin geri döneceğini açıklasa da, oyunun piyasaya sürülmesinin daha zaman alacağı belirtiliyor.

Görseller Hayranları Heyecanlandırdı:

Telltale Games’in paylaştığı görseller, The Wolf Among Us 2 hayranlarını heyecanlandırdı. Hayranlar, oyunun ilk oyundan daha iyi bir deneyim sunacağına dair umutlarını dile getiriyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.