-->
The Witcher Dizisi Final Yapıyor! Son Sezon 2025’te Yayınlanacak!

Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!

24.04.2024 | ulasufuk

Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak! Bu heyecan verici haber, dizinin yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich tarafından doğrulandı.

Ne Oldu?

  • Liam Hemsworth, 4. sezonda Geralt of Rivia rolünü devraldıktan sonra 5. sezonda da bu rolü canlandırmaya devam edecek.
  • Dizi, Andrzej Sapkowski’nin “The Witcher” serisinin son üç kitabı olan “Baptism of Fire”, “The Tower of the Swallow” ve “Lady of the Lake”i uyarlayacak.
    1. sezonun prodüksiyonu Birleşik Krallık’ta başladı ve 2025’te yayınlanması bekleniyor.
    1. sezonun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Hissrich Neler Dedi?

Hissrich, dizinin son sezonu hakkında şunları söyledi: “The Witcher’ın inanılmaz bir yolculuğa çıktığına inanıyorum. Henry Cavill’in Geralt rolündeki katkılarından ve tüm ekip ve oyuncu kadrosunun sıkı çalışmasından dolayı minnettarım. Dizinin son iki sezonu, Andrzej Sapkowski’nin destansı hikayesini hayata geçirmek için heyecan verici bir yolculuk olacak.”

Hayranlar Ne Dedi?

Dizinin final yapacağı haberi, hayranlar arasında karışık tepkilere yol açtı. Bazı hayranlar final kararını üzülerek karşılarken, bazıları ise hikayenin doğal bir şekilde sonlanması gerektiğini savundu.



Popüler Haberler


Batman hayranları, hazır mısınız?


Amazon Prime üyeliğinizin bir parçası olarak Prime Gaming’e aboneyseniz, bu ay bol bol oyun oynamaya hazır olun!


Epic Games Store’da her hafta olduğu gibi bu hafta da iki yeni ücretsiz oyun sizlerle buluşuyor!


Hey PlayStation Plus aboneleri! Mayıs ayında PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarınızda oynayabileceğiniz 4 yeni ücretsiz oyun sizleri bekliyor.