-->
CD Projekt, The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 4 (Polaris) üzerinde yoğunlaşıyor.
CD Projekt, The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 4 (Polaris) üzerinde yoğunlaşıyor. Şirketin mali yıl kazançlarına yönelik konferansında yapılan açıklamaya göre, geliştirici ekibin üçte ikisi artık The Witcher 4 üzerinde çalışıyor.
Geliştirici Sayısında Artış
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’nin çıkışının ardından, oyunda çalışan geliştirici sayısı 17’ye düştü ve diğerleri The Witcher 4 ve diğer projelere geçiş yaptı. Şu anda Polaris üzerinde 400’den fazla geliştirici çalışıyor.
En İyi Deneyim Hedefleniyor
CD Projekt CEO’su Michal Nowakowski, Polaris’te en iyi deneyimi sunmayı hedeflediklerini söylüyor. Ocak ayında ise şirketin ortak CEO’su Adam Badowski, oyunun üretim aşamasının 2023’te başlamasını umduğunu dile getirmişti.
En Büyük Geliştirme Ekibi
Kasım 2023’te Polaris üzerinde 330 geliştiricinin çalıştığı ve bunun CD Projekt’in en büyük geliştirme ekibi olduğu bildirilmişti.
The Witcher 4 Hakkında Bilgiler:
Assassin’s Creed Shadows, feodal Japonya’da geçen, iki farklı karakterle oynanabilen, gizlilik ve aksiyon mekaniğini harmanlayan etkileyici bir açık dünya deneyimi sunuyor.
AI destekli oyun, yayın ve içerik üretimi için 8K görseller ve üçlü FrostBlade 4.0 soğutma fanlarıyla optimize edilmiş termal tasarımına sahip altı yeni model duyuruldu.
KRAFTON’un geliştirdiği ve The Sims’e rakip olmaya hazırlanan yaşam simülasyonu oyunu inZOI için PC sistem gereksinimleri resmen duyuruldu!
2025’in en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen ve Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon RPG türünün en başarılı örneklerinden biri olan Kingdom Come: Deliverance 2, devasa bir güncelleme aldı.