-->
The Witcher 4’e Odaklanma Artıyor: Geliştirici Ekibin Çoğu Artık Oyunda Çalışıyor!

CD Projekt, The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 4 (Polaris) üzerinde yoğunlaşıyor.

01.04.2024 | ulasufuk

CD Projekt, The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 4 (Polaris) üzerinde yoğunlaşıyor. Şirketin mali yıl kazançlarına yönelik konferansında yapılan açıklamaya göre, geliştirici ekibin üçte ikisi artık The Witcher 4 üzerinde çalışıyor.

Geliştirici Sayısında Artış

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’nin çıkışının ardından, oyunda çalışan geliştirici sayısı 17’ye düştü ve diğerleri The Witcher 4 ve diğer projelere geçiş yaptı. Şu anda Polaris üzerinde 400’den fazla geliştirici çalışıyor.

En İyi Deneyim Hedefleniyor

CD Projekt CEO’su Michal Nowakowski, Polaris’te en iyi deneyimi sunmayı hedeflediklerini söylüyor. Ocak ayında ise şirketin ortak CEO’su Adam Badowski, oyunun üretim aşamasının 2023’te başlamasını umduğunu dile getirmişti.

En Büyük Geliştirme Ekibi

Kasım 2023’te Polaris üzerinde 330 geliştiricinin çalıştığı ve bunun CD Projekt’in en büyük geliştirme ekibi olduğu bildirilmişti.

The Witcher 4 Hakkında Bilgiler:

  • Kod adı: Polaris
  • Geliştirici: CD Projekt Red
  • Platformlar: PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S
  • Çıkış tarihi: Henüz belli değil


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.